Privatització dels serveis públics

Intersindical Valenciana valora molt positivament el rescat de l’Àrea de Salut de la Ribera

01 / 04 / 2018 | Intersindical

Intersindical Valenciana valora molt positivament el rescat de l’Hospital d’Alzira i de l’àrea de salut de la Ribera. Per al Sindicat, hui és un dia històric per la sanitat i pel conjunt de la societat valenciana. El rescat suposa posar fi a un model de gestió privada basat en la Llei 15/97 que només pretenia fer negoci amb la salut de les persones i amb els diners de les valencianes i valencians. És per això que des del Sindicat es mostra una gran satisfacció per aquest primer rescat que ha d’anar acompanyat del rescat de totes les concessions basades en l’esmentada llei.

Finalment, des de la Intersindical Valenciana es vol felicitar al Consell, a totes les plataformes i entitats i a totes les persones que han treballat per aconseguir que aquest dia siga una realitat.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.