Privatització dels serveis públics

Intersindical valora molt positivament l’anunci del rescat de l’Hospital de Dénia

El Sindicat valora molt positivament l’anunci fet pel president de la Generalitat, Ximo Puig, d’iniciar la negociació de la reversió de l’Hospital de Dénia.

05 / 04 / 2018 | Intersindical

Intersindical Valenciana ja va proposar que, una volta rescatat el Departament de Salut de la Ribera, tocava recuperar el de Dénia, sens dubte el departament de concessió on hi ha hagut més contestació al model de gestió privada i més mobilització social per exigir el seu rescat.

L’aprovació hui mateix de la reforma de la llei de salut valenciana, en la qual s’elimina el dret de tempteig de Ribera Salut sobre les accions de DKV, principal escull fins ara de les negociacions, suposa una peça clau per avançar en l’estratègia triada per Presidència de la Generalitat per recuperar el Departament de Dénia. Intersindical ja va expressar en el seu moment que la compra d’accions no ens sembla que siga la millor manera de recuperar el departament, però la veritat és que mentre Ribera Salut no se sente a negociar una eixida pactada, la compra d’accions sembla l’única via factible. És interessant que el President de la Generalitat haja plantejat que la compra d’accions es realitzarà abans de l’estiu, una indicació que les negociacions han d’estar molt avançades. Això no vol dir que abans de l’estiu el departament siga públic, sinó que es pot signar l’acord i establir un període d’adaptació/transició que bé podria durar uns mesos.

Intersindical Valenciana considera que durant aquest període de transició la participació de les forces sindicals i dels òrgans de representació dels treballadors, tant el Comité d’Empresa com la Junta de Personal, haurà de ser una peça clau perquè tot encaixe i es desenvolupe de la millor forma tant per als interessos dels professionals, estatutaris i laborals, com de tota la població atesa pel departament. En definitiva, ens trobem davant d’una bona notícia per a tots i totes que esperem es confirme en el termini anunciat.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.