Mobilitzacions

Els i les delegades sindicals ocupen Presidència en protesta per les retallades

Els treballadors i treballadores es concentren en els llocs de treball

Delegats i delegades sindicals ocupen la Presidència de la Generalitat.
Delegats i delegades sindicals ocupen la Presidència de la Generalitat.
13 / 01 / 2012 | Intersindical

Els sindicats CCOO, CSIF, FSES, Intersindical i UGT-PV, davant les retallades en els serveis públics i en les retribucions del personal empleat públic aprovats pel Consell de la Generalitat ha acordat publicar el següent manifest unitari.

Desenes de delegades i delegats sindicals s’han concentrat aquest matí davant el Palau de la Generalitat per a exigir la retirada del Decret-llei que retalla considerablement els sous dels treballadors i treballadores de l’àmbit públic. Després han ocupat Presidència i la Conselleria d’Administracions Públiques i s’han concentrat davant la Conselleria d’Hisenda, que tenia les portes tancades. Mentrestant els treballadors i treballadores del sector públic es concentraven en els seus llocs de treball. En educació desenes de centres han secundat les concentracions.
Mentrestant, milers de treballadors i treballadores del sector públic es concentraven en els seus llocs de treball.  Desenes en centres menuts, centenars de persones en les seus centrals de les conselleries, fins i tot un miler de persones s’ha concentrat davant el nou hosptal de La Fe a València.
Companyes i companys, aquest és el camí: hui podem dir que la mobilització ha estat un èxit gràcies a la participació majoritària del personal públic. Hem de seguir fins que retiren el Decret-llei de retallades de la Generalitat.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.