Privatització dels serveis públics

La representació del personal abandona la reunió amb la conselleria i UMIVALE

La conselleria d’Hisenda i Administració Pública no dóna resposta a la demanda d’informació dels òrgans de representació

Una concentració davant la ciutat de la Justícia de València, on ha tingut lloc la reunió
Una concentració davant la ciutat de la Justícia de València, on ha tingut lloc la reunió
19 / 09 / 2013 | Intersindical

Les persones representants de les juntes de personal i dels comités d’empresa de la Generalitat, dels quatre sectors, Ensenyament, Sanitat, Justícia i Consell, han abandonat abans d’hora la reunió que el Secretari Autonòmic d’Administració Pública havia convocat en la Ciutat de la Justícia de València. A eixa reunió ha assistit la Directora General de Recursos Humans, Ana Brugger, en nom de la conselleria d’Hisenda i Administració Pública, així com representants de la mútua UMIVALE.

El govern valencià executa així una nova privatització

El motiu de l’abandó de la reunió ha estat que la conselleria no ha donat resposta a les peticions d’informació que la majoria de juntes de personal i comités d’empresa li van fer arribar a la conselleria en juliol. La pretensió de la conselleria en la reunió de hui era concedir la paraula a la representació d’UMIVALE per tal que aquesta explicara les bondats de la mútua.

La representació del personal de la Generalitat ha reclamat conéixer els motius que justifiquen el pas d’un model públic a un de col·laboració amb mútues, els criteris pels quals es pretén adjudicar a una mútua diferent en cada província i la vista de l’expedient complet, entre una llarga llista de fins a 12 informacions que no han estat contestades.

Davant la negativa dels i les assistents a continuar la reunió mentre no es contestara, s’ha encetat una discussió que no ha dut enlloc.

Intersindical Valenciana ha participat en la reunió a través dels presidents de la Junta de Personal Docent no Universitari de València i de la Junta de Personal dels Serveis Centrals de la Generalitat, així com de la presidenta de la Junta de Personal dels Serveis Territorials de València.

Com ja ha explicat en anteriors comunicats, per al Sindicat, aquest procés no té cap sentit econòmic ni de gestió, ja que suposa una pèrdua d’ingressos per al sistema sanitari públic valencià d’entre 30 i 35 milions d’euros, així com un empitjorament de les prestacions al personal públic. L’única explicació coherent és purament ideològica: el PP en el govern valencià executa així una nova privatització i aprofita per a repartir diners públics a empreses privades a costa de la salut dels seus empleats i empleades.



Comentaris
angi
23 / 09 / 2013 - 8:46

les persones representantants????? menos mal que eren persones i no animals o coses. Millor dir la representació sindical queda menys forçat



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.