Mobilitzacions

Els sindicats convoquen per a demà dissabte marxes als símbols del malbaratament

Hi haurà quatre marxes als punts emblemàtics del balafiament com l’Àgora, el circuit de Fórmula 1, la Ciutat de la Llum, Terra Mítica i l’aeroport de Castelló

10 / 02 / 2012 | Intersindical

Els cinc sindicats majoritaris, UGT, CCOO, CSI·F, FSES i Intersindical, han convocat els treballadors públics i a tots els ciutadans a participar demà, dia 11, a les marxes de protesta que conclouran en alguns dels principals símbols del malbaratament a la Comunitat Valenciana.

La marxa és una protesta contra el balafiament dels diners públics que ha realitzat la Generalitat valenciana, aplicant una política basada en grans esdeveniments, que ara porta a retallades en serveis bàsics com sanitat, educació, justícia, serveis socials, transports públics, etc.


ITINERARIS EN CADA CIUTAT


VALÈNCIA: 11 DEL MATÍ. Recorregut: Àgora de la Ciutat de les Ciències - Pont l’Assut d’Or - Av. de Menorca - Av. d’Eivissa - Av. del Port - edifici de la Torre del Rellotge (símbol de circuit urbà de Fórmula 1)


ALACANT: 9.30 DEL MATÍ. Recorregut: Seu de l’aparcament Plaça del Mar (Av. Dénia) - Ciutat de la Llum.


CASTELLÓ: 11:00 DEL MATÍ. Recorregut: esplanada de l’antic Mercat fins davant l’estàtua de Fabra a l’aeroport de Castelló.


BENIDORM: 10 DEL MATÍ Recorregut: Av. Beniardà (a l’altura de l’estació de FGV) fins a ‘Terra Mítica’.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.