Mobilitzacions

Els sindicats convoquen una manifestació el 31 de maig en defensa dels serveis públics

Les mobilitzacions continuaran fins que el Consell rectifique la seua política de retallades

Roda de premsa unitària celebrada aquest matí a la seu d'Intersindical.
Roda de premsa unitària celebrada aquest matí a la seu d'Intersindical.
29 / 05 / 2012 | Intersindical

Els treballadors i les treballadores de l’educació, la sanitat, la justícia i els serveis públics ens responsabilitzem cada dia de prestar una atenció digna i de qualitat a les persones usuàries d’aquests serveis: ciutadania en general, alumnat, les persones malaltes, ancianes i amb diversitat funcional. Continuem lluitant per tots i cadascun dels drets bàsics i comuns que, amb molt d’esforç i al llarg de dècades, ens ha procurat l’estat del benestar.

El govern valencià vol, per a compensar el balafiament, l’abús de poder i una nefasta gestió dels recursos de la nostra Comunitat, retallar drets i serveis, i reduir personal amb acomiadaments massius, com les quatre mil persones del sector públic que volen plantar al carrer.
Les manifestacions de centenars de milers de persones, les desenes de tancades, els centenars de concentracions, vagues i moltes altres accions, van obligar el Consell a presentar una proposta de mesures, clarament insuficient, que va ser rebutjada en referèndum el passat dia 10 de maig per més de 60.000 persones empleades públiques.
Desenes d’ajuntaments valencians han aprovat mocions en suport de les nostres reivindicacions: la defensa dels serveis públics, l’oposició a les retallades i l’exigència de responsabilitat a qui ens ha conduït a aquesta situació, cosa que volem agrair especialment.
Mentres el govern valencià continue amb les retallades, nosaltres continuarem convocant mobilitzacions.
La pròxima serà la manifestació del dijous 31 de maig a Alacant, València i Castelló, a les 19.30 h sota el lema de la campanya: “No a les retallades en els serveis públics. Depuració de responsabilitats en el Consell”.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.