Davant la crisi

En defensa de TK Galmed i de l’ocupació al Camp de Morvedre

24 / 07 / 2013 | Intersindical

Intersindical Valenciana dóna suport a les mobilitzacions de la plantilla de Galmed davant de la seua possible deslocalització. Aquesta possibilitat tindria efectes molt negatius en la planta del Port de Sagunt i en altres grans empreses ubicades en el municipi, en diverses contractes i en tota la població, deixant sense treball a centenars de famílies.

Per això, des de la Intersindical Valenciana volem expressar tot el nostre suport i solidaritat amb la lluita que porta endavant l’Assemblea de Treballadors i el Comité d’Empresa. Els efectes de la deslocalització seran molt negatius per tota la comarca del Camp de Morvedre ja que afectarà molt negativament al conjunt de l’activitat industrial i comercial.

Finalment, Intersindical Valenciana participarà en la manifestació que tindrà lloc, hui, a les 20 hores, en defensa de l’ocupació, el comerç i la protecció social que partirà de la Plaça Ramon de la Sota i que finalitzarà a la Tinença d’Alcaldia.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.