Formació

ICAV i Intersindical Valenciana col·laboraran en matèria formativa

30 / 07 / 2021 | Intersindical

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València i Escola Sindical de Formació Melchor Botella de la Intersindical Valenciana han signat un conveni de col·laboració a través de qual s’estableix el marc de col·laboració en matèria formativa de comú interès. En aquest sentit, es preveu la realització conjunta d’activitats formatives com ara, cursos, jornades, seminaris i conferències, que per la seva temàtica puguen interessar a ambdues parts, tant a col·legiats / -es de l’ICAV com a funcionaris i funcionàries d’entre els sindicats de la Intersindical Valenciana o a el cos funcionarial en general. Les dues parts també s’han compromès a col·laborar en recerca i qualsevol altre camp que siga considerat d’interès mutu.

La signatura ha tingut lloc per part de l’ICAV, a través del seu degana, Auxiliadora Borja i per part de la ESFMB, pel seu director, Germán Nando Rosales. Segons Borja “l’objectiu d’aquest conveni és seguir complint amb un dels principals caps de l’ICAV, que no és altre que vetllar per la formació dels nostres professionals, facilitant-los l’accés a una preparació contínua i organitzant accions formatives a la recerca de l’perfeccionament professional. Per a això la Intersindical Valenciana serà una bona aliada “.

Per la seva banda, el director de l’Escola Sindical de Formació Melchor Botella de la Intersindical Valenciana, Germán Nando Rosales, ha assegurat que des de la ESFMB vam iniciar amb il·lusió un projecte que permetrà l’actualització formativa a la nostra afiliació. La formació jurídica proporcionada ens permetrà estar més a prop de la comprensió de l’context jurídic d’una realitat social canviant i dinàmica.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.