Davant la crisi

Informació important sobre el cobrament per ERTO

12 / 04 / 2020 | Intersindical

Per a saber si ja han procedit a registrar en el SEPE la prestació que et correspon i conéixer l’import i duració, pots comprovar-lo d’aquesta forma:

Si tens accés amb DNI electrònic, clau, o certificat digital utilitza aquesta adreça:

Clica aqui SEPE SEDE ELECTRÓNICA


Si no en tens, no importa, també pots accedir per aquesta adreça i introduint les dades que et sol·licita:
https://sede.sepe.gob.es/ConsultaPrestacionesAAWWeb/DCAction.do

Ací has d’introduir el teu NIF/NIE i els últims 10 dígits del compte on cobres la nòmina i finalment introdueix el teu número de mòbil.

Si has introduït totes les teues dades de manera correcta, podràs comprovar la quantia i la duració concedida.



Comentaris
Francesc Juan Navarro
25 / 04 / 2020 - 12:37

La meua treballa en una empresa de comerç  com a dependenta que ha fet un ERTO el 15 de març. L’empresa que està radicada en Catalunya els va pagar els 15 dies treballats i els va donar a signar l’autorització de cessió de les dades personals per esentar la sol·licitud d’ERTO i ja no ha sabut res més. Quan entra en la web del SEPE amb certificat digital només li apareix el certificat d’empresa com a que han sol·licitat l’ERTO el 6 ‘abril. Però quan entra en sol·licitud de prestacions apareix que no hi ha cap sol·licitud de prestacions Si entra en sol$licituds denegades també apareix que no hi ha cap sol·licitud presentada per a ella.
Ha intentat posar-se en contacte amb el SEPE per telèfon i impossible, per correu i li han respost que mire en la web i està prou desesperada. Hem llegit que hi ha problemes amb les empreses que tenint el 85% de la plantilla en Catalunya han presentat el ERTO al Servei d’ocuopació Català perquè utilitza uns codis amb números i lletres per passar al SEPE la informació que aquest no accepta perquè el seu sistema informàtic no accepta més que números. Entra tots els dies al SEPE i segueix igual. Voldriem que alguna persona ens diguera que ha de fer o que pot passar.
Moltes gràcies per la vostra atenció. Salut i ànims!


Amadeu Sanz
26 / 04 / 2020 - 13:08

Sembla que això és un problema del SEPE català, que va desbordat. Cal esperar un poc. Tingues en compte que és l’empresa qui ha de fe fer el seguiment.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.