Pensions

Intersindical crida a la mobilització per la defensa del sistema públic de pensions

Intersindical Valenciana crida a la participació en les mobilitzacions convocades, el proper dimecres 13 de desembre, en defensa de les pensions públiques dignes.

12 / 12 / 2017 | Intersindical

Aquestes mobilitzacions estan convocades per la Coordinadora Estatal i la Coordinadora Valenciana en defensa del sistema públic de pensions que agrupa a diverses entitats com els Iaioflautes, la Marea Pensionista o la Intersindical Valenciana.

Les organitzacions convocants consideren que el sistema públic de pensions és hui el major distribuïdor de renda del país i, si es privatitza, el dany serà per a totes les classes populars, ja que la quantia de les pensions baixarà de forma alarmant quan tenim més de quatre milions de pensionistes en el llindar de la pobresa. A més, critiquen durament l’empobriment dels actuals pensionistes per la pèrdua de poder adquisitiu dels darrers anys i la negativa del Parlament espanyol a tramitar una proposta de llei per garantir la viabilitat de les actuals i futures pensions. També demanen la derogació de les reformes de les pensions aprovades pels governs del PSOE i del PP.

Per fer front a aquesta situació i per evitar noves retallades que suposen un empitjorament de la situació, es fa una crida als partits polítics a donar suport els sistema públic de pensions, la seua valoració automàtica, garantir el seu finançament amb els pressupostos generals de l’estat i a derogar les reformes de les pensions aprovades pel PSOE i pel PP.

Finalment, des de la Intersindical Valenciana es fa una crida a les persones pensionistes actuals, també a les futures, a participar en les concentracions convocades a diverses ciutats de l’estat, a València, a la Plaça de l’Ajuntament i a Alacant, a la seu del Sindic de Greuges (carrer Pasqual Blasco), a les 11 hores, i mobilitzar-se sostingudament, de manera ferma i massiva, fins aconseguir les nostres reivindicacions.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.