Intersindical Jove

Intersindical Jove aposta per una nova llei de joventut participada i amb compromisos concrets

19 / 05 / 2016 | Intersindical

Intersindical Jove ha acudit este matí a la reunió convocada pel secretari autonòmic d’Inclusió i el secretari general d’IVAJ.GVA JOVE amb les àrees joves dels sindicats valencians. Sobre la taula, l’anunci fet a principi d’any per part del Consell d’elaboració d’una nova Llei de Joventut.

Des d’Intersindical Jove valorem positivament l’aposta per superar l’actual marc legislatiu, amb una llei aprovada en 2010 per l’anterior executiu, sense consens i sense mitjans per dur a terme polítiques de joventut eficaces i transversals a tot el territori.

El sindicat considera que la redacció d’una nova llei des del consens és una oportunitat per generar un nou marc normatiu rigorós i precís, amb capacitat per gestionar les polítiques de joventut de manera coordinada entre administracions autonòmiques i municipals. És també una oportunitat per establir mecanismes que vertebren polítiques de joventut per l’emancipació juvenil, per l’ocupació i la vivenda, però també per la participació i l’associacionisme. És a dir, ara és l’hora d’impulsar una xarxa a tot el territori capaç de posar a disposició de la joventut valenciana informació i recursos per bastir el nostri propi camí a nivell educatiu, laboral i associatiu.

Intersindical Jove i Intersindical Valenciana manifestem la nostra voluntat d’estar present en el procés d’elaboració de la nova llei i de treballar per un nou paradigma rigorós i funcional d’implementació de les polítiques de joventut al nostre país.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.