Intersindical Jove

Intersindical Jove, en la presentació del programa Avalem Joves

El Sindicat considera que el programa pot servir com a punt d’inflexió davant la desocupació juvenil

08 / 04 / 2016 | Intersindical

Intersindical Jove ha participat a l’acte de presentació d’Avalem Joves, el Pla Integral de Formació i Ocupació 2016-2020 impulsat pel Consell. Des del Sindicat es considera Avalem Joves i les polítiques actives d’ocupació contra l’atur juvenil com a iniciatives necessàries i urgents, donada la situació  laboral per la qual travessa el col·lectiu de persones joves. Cal tenir present que en el quart trimestre de 2015 hi havia 133.600 joves en desocupació al País Valencià, segons dades de l’EPA.

Des de la Intersindical Valenciana es considera encertat que aquest nou govern es plantege un pla de xoc contra l’atur juvenil a curt i mitjà termini. I considera també encertat que aquesta iniciativa es faça de manera participativa i oberta als agents socials i mitjançant una metodologia on siga clau l’avaluació contínua i l’arrelament a la realitat dels sectors productius valencians.

Per això, Intersindical Jove ha pres part en l’acte de hui, amb la voluntat de sumar esforços per les polítiques actives d’ocupació orientades als joves. Aquesta presència té lloc després d’haver participat prèviament en l’elaboració del pla, mitjançant reunions amb agents socials i polítics així com la redacció de propostes al pla. Per a Intersindical allò prioritari al si de la proposta és:

• La millorar la imatge i el servei de les oficines d’ocupació.
• L’aposta per una formació arrelada a la realitat dels sectors productius valencians.
• El foment de tallers d’ocupació i autoocupació
• Les ajudes a la contractació

El Palau de la Generalitat ha estat l’escenari de la presentació, que ha comptat amb la intervenció del President i la Vicepresidenta de la Generalitat així com del Conseller d’Economia Rafael Climent. Al costat dels agents socials valencians, en especial al costat dels membres del teixit associatiu jove, Intersindical Jove i Intersindical Valenciana ha estat present al Palau.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.