Davant la crisi

Intersindical mostra la seua preocupació pel nombre de persones aturades en el País Valencià

Intersindical Valenciana qualifica com molt preocupants les dades de persones aturades registrades en les oficines d’ocupació que se situa en 530.307, la qual cosa suposa un augment del 5,41% respecte a octubre de l’anys passat i de quasi un punt més respecte a setembre d’enguany. Aquestes dates situen el País Valencià al capdavant de la desocupació estatal, en concret la tercera comunitat autònoma en nombre de persones aturades.

04 / 11 / 2011 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera que la situació de l’ocupació està motivada per la manca de polítiques actives reals, més enllà de la propaganda, per part del govern de la Generalitat Valenciana. Aquest no ha posat en funcionament tots els recursos i mecanismes de que disposa legalment i pressupostària per fer front a la greu situació de desocupació que travessem, al contrari en el projecte de pressupostos per 2012 ha reduït de forma considerable les partides destinades a les polítiques actives d’ocupació i les destinades al SERVEF.

Tampoc s’han destinat partides suficients per engegar les mesures tantes vegades anunciades i reiterades del PAVACE o del pla per impulsar la industria valenciana que al final es queden en declaracions retòriques i en una política d’aparador que no serveixen ni per crear ocupació ni per millorar la situació laboral de les treballadores i treballadors, especialment de la gent jove, les dones, les persones immigrants o les aturades de larga durada.
Per Intersindical Valenciana, cal un canvi de política econòmica, laboral i social que impulse l’ocupació estable i de qualitat, el teixit industrial valencià, el sector públic valencià i la recerca, la investigació i la innovació, però per fer-ho viable calen uns altres pressupostos diferents als presentats pel govern valencià.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.