Pensions

Intersindical Valenciana dóna suport concentració de COESPE en defensa pensions públiques

El Sindicat exigeix al ministre Escrivá que rectifique la seua política sobre pensions

09 / 02 / 2021 | Intersindical

La Coordinadora en defensa del sistema públic de pensiones (COESPE) ha convocat una concentració el proper dimecres 10 de febrer, a les 12:00 hores, al Congrés, per manifestar la seua oposició a les recomanacions del Pacte de Toledo i al Pacte Social de Pensions entre la patronal i les cúpules sindicals, així com altres reivindicacions per garantir unes pensions públiques i dignes com ara: una auditòria dels comptes de la seguretat social, l’equiparació de la pensió mínima al SMI o l’exigència de valoracions d’incapacitat justes i no revisables.

Intersindical Valenciana, que comparteix les reivindicacions del moviment de pensionistes, dóna suport a aquesta concentració, que s’emmarca en un procés de mobilització unitària, per exigir al govern espanyol mesures favorables als actuals i futurs pensionistes que no són ni les contemplades al Pacte de Toledo, ni les proposades pel ministre José Luis Escrivá. És per això que exigeix una rectificació de les polítiques en matèria de pensions. Una rectificació que passa per la derogació de les reformes de 2011 i 2013. La primera, que va ser subscrita per UGT, CCOO, CEPYME, CEOE i el govern espanyol, va suposar mesures contràries a les treballadores i treballadors i una retallada de drets i de les pensions. La segona, que va ser imposada pel govern de M. Rajoy, va suposar un pas més en la pèrdua de drets i una devaluació de les pensions.

Per tot açò, Intersindical Valenciana proclama el seu suport al moviment de pensionistes que està treballant, des de fa anys, per defensar les pensions actuals i futures, governe qui governe, i que hauria de ser un dels interlocutors de les administracions per tot allò referit a aquestes.


pensions_10_de_febrer_2021.pdf
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.