Mobilitzacions

Intersindical Valenciana dóna suport la vaga del personal de la Generalitat de Catalunya

Intersindical Valenciana ha expressat el seu suport a la vaga del personal funcionari i laboral de la Generalitat de Catalunya convocada per la Intersindical Alternativa de Catalunya, USTEC-STES (IAC), IAC – CATAC, CATAC- CTS, Intersindical-CSC, CGT, ASPEPC -SPS, SEPC, Sindicat d’Estudiants, COS i CNT.

28 / 11 / 2018 | Intersindical

Una vaga que serà total a la sanitat i l’educació pública i una vaga parcial de dues hores a l’administració amb la finalitat d’acabar amb les retallades perquè 5 anys de creixement econòmic han de servir, com a mínim, per recuperar la prestació de serveis públics anterior a la crisi.

L’objectiu de la convocatòria és millorar les condicions laborals del personal que hi treballa, castigat per molts anys de retallades, i d’uns serveis públics de qualitat i universals. És a dir, es pretenen recuperar els drets perduts de les empleades i empleats públics per la política d’austeritat i uns pressupostos socials per millorar els serveis públics per garantir la prestació dels drets de les persones, especialment de les treballadores i treballadors i dels sectors socials més desfavorits.

Intersindical Valenciana manté un protocol de relacions i col·laboració des de l’any 2009 amb la Intersindical Alternativa de Catalunya i l’STEI – Intersindical (Illes Balears). Una relació preferent i estable per coordinar assumptes relacionats amb el món del treball, la situació social i econòmica, la realitat cultural o la normalització lingüística.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.