Davant la crisi

Intersindical Valenciana es manifesta contra les retallades

Una cinquantena de delegades i delegats de la Intersindical Valenciana s’han manifestat pels carrers de la ciutat de València per mostrar el seu rebuig a les retallades en els drets socials i en els pressupostos de la Generalitat Valenciana.

Manifestació del 3 de novembre a València
Manifestació del 3 de novembre a València
03 / 11 / 2011 | Intersindical

La manifestació, que ha partit de la Delegació del Govern, tenia com a objectiu denunciar les reformes del govern espanyol, laboral i de les pensions, que han suposat una retallada de drets socials i laborals.

Les delegades i delegats de la Intersindical Valenciana han continuat fins la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques, les Corts Valencianes i el Palau de la Generalitat Valenciana per denunciar que els pressupostos de la Generalitat Valenciana retallen despeses fonamentals per crear ocupació, com les polítiques actives d’ocupació i les actuacions del SERVEF, així com les partides destinades als serveis públics bàsics com educació, sanitat o prestacions socials o la reducció del capítol de personal que hi treballa que suposa un retall de 704 llocs de treball en l’Administració del Consell, 2.500 llocs de treball en educació en els dos darrers anys i un nombre important de personal en la sanitat valenciana.
Per a la Intersindical Valenciana no sobra personal en el sector públic. Tot el contrari, fa falta més personal per atendre totes les necessitats de la societat valenciana i per generar ocupació en un moment de crisi econòmica. El sindicat denuncia que el govern valencià vol aprimar el sector públic per facilitar l’entrada d’empreses privades en la prestació de serveis públics. Exemples d’aquesta política són la gestió privada dels hospitals públics o la cessió de terrenys públics per la construcció d’escoles privades.
Intersindical Valenciana continuarà mobilitzant-se contra les retallades propiciades pel govern valencià i contra uns pressupostos que sols es poden qualificar d’antisocials. Per aixó, en els propers dies tornarà a convocar-ne, de noves, en el marc de la campanya “Ací no sobra ningú” que es va iniciar fa unes setmanes i que pretén informar i sensibilitzar a l’opinió pública de la necessitat d’uns serveis públics dotats amb personal públic suficient per garantir la seua qualitat.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.