Davant la crisi

Intersindical Valenciana fa responsables Fabra i Rajoy de l’augment de l’atur

El Sindicat crida a la mobilització general contra l’atur i les polítiques de retallades.

27 / 04 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera que la política de retallades i la reforma laboral aprovades pel governs espanyol i valencià són les causes de l’augment espectacular de l’atur al País Valencià. Les mesures aprovades pels dos governs estan destruint ocupació i empobrint la població. L’augment de 40.100 persones aturades en el primer trimestre de 2012 segons l’enquesta de població activa situa la xifra de persones aturades en 681.400 persones, que suposa una taxa del 27,32 %. Aquesta taxa és tres punt superior a la mitjana estatal i dos punts més que en l’inici de l’any. La situació és extremadament preocupant a les comarques d’Alacant en què quasi frega el 30%.

Les polítiques dictades pels organismes internacionals estan arruinant la classe treballadora

Per al Sindicat, les polítiques de Fabra i Rajoy que estan dictades pels organismes internacionals, el sistema financer i la presidenta alemanya estan arruinant el país i la classe treballadora. Per això, considera que cal canviar-la radicalment per poder crear ocupació, augmentar les rendes de les treballadores i treballadors, mantindre els drets socials, laborals i econòmics i les prestacions socials públiques com són l’educació o la sanitat.
Intersindical Valenciana davant aquesta situació fa una crida a la mobilització general del moviment sindical, les organitzacions socials i els partits polítics contra l’atur, les polítiques de retallades, la privatització dels serveis públics, la reducció de prestacions socials i de la capacitat adquisitiva de les treballadores i treballadors. En aquest sentit, anima la població a eixir al carrer i participar massivament en les manifestacions del 29 d’abril i del Primer de Maig.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.