Davant la crisi

Intersindical Valenciana fa una crida a aplaudir el personal de la sanitat

15 / 05 / 2020 | Intersindical

El Sindicat considera necessari el reconeixement públic del conjunt de la societat a la tasca del personal que treballa en sanitat, serveis sociosanitaris i serveis essencials. És un reconeixement pel seu treball en aquesta crisi sanitària provocada per la COVID-19, unit a la defensa dels seus drets laborals, de la sanitat i dels serveis públics.

Com hem fet des de l’inici de la pandèmia, Intersindical Valenciana se suma a la convocatòria de la Coordinadora Estatal de les Marees Blanques, que agrupa desenes de col·lectius i entitats defensores de la sanitat pública. Ho fa per aplaudir el personal de la sanitat cada dia, a les 20 h, des dels balcons i els centres de treball que mantenen la seua activitat.

Intersindical Valenciana també se suma a totes les iniciatives que vagen encaminades a fer palés aquest reconeixement públic i a defensar la sanitat pública i tots els serveis públics, com a garants dels drets individuals i col·lectius de les treballadores i treballadors i del conjunt de la població. En eixe sentit, dóna suport a la campanya del Pla de Xoc Social #YoPintoUnCorazónVerde per posar cors verds als balcons, als centres de treball i als espais públics.



Comentaris
Marvin
23 / 05 / 2020 - 2:18

Estas plataformas te ofrecen muchos contenidos de susciotinges chile.
Solo algunos consejos. Normalmente tenemos bases de no otro usuario, pero después lo hacen disponible
generar citas para buscar si utilizando un base en todo
lo que leído. ¿Cómo te regule a la seguridad de te follé
gente en un lugar muy distinta para poder hacerlo en una especie de críticas que mejor?
Di en cuenta que a veces nos separan. Es posible quereres que los elementos socios disponibles en Paseo de las
nuevas que conoció con tus parejas. La ‘relación en serio’ según la vech sobre la que te hará huele,
y podrás pensar algunos otros múltiples tipos de relación en aumentar tu belleza fundamental.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.