Davant la crisi

Intersindical Valenciana ha participat en les concentracions del sector de la comunicació

El Sindicat contra l’acomiadament de periodistes i el desmantellament del sistema comunicatiu valencià

18 / 12 / 2020 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha participat en les concentracions que han tingut lloc a Alacant, Castelló, Elx i València convocades per la Unió de Periodistes Valencians, l’Associació de Periodistes de la Província d’Alacant, Associació de Periodistes d’Elx i Informadors d’Elx.

Intersindical Valenciana ha volgut estar present per expressar el seu rebuig a l’acomiadament massiu de periodistes en els mitjans de comunicació del País Valencià que, en la pràctica, suposa el desmantellament del sistema comunicatiu valencià i la precarització i, en general, l’empitjorament de les condicions i la pèrdua de la dignitat laboral en el sector periodístic valencià. A més, aquesta situació posa en risc el mateix periodisme, és a dir, una activitat essencial perquè la informació és un servei públic cabdal per a tot sistema democràtic.

Finalment, des de la Intersindical Valenciana es vol manifestar tot el suport a les persones i a les plantilles dels mitjans de comunicació valencians, al temps que es posa al seu servei per defensar els llocs de treball i un sistema comunicatiu valencià.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.