Davant la crisi

Intersindical Valenciana qualifica de desaprensiu a Rosell

Rosell amb Díaz Ferrán, imputat per cometre diversos delictes
Rosell amb Díaz Ferrán, imputat per cometre diversos delictes
08 / 02 / 2013 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera que les declaracions del president de la CEOE sobre les persones aturades i el funcionariat posen en evidència la seua catadura moral i la seua intenció de fer negoci a costa de la situació que pateix una part important de la població.

Rosell és un com els voltors que volen traure profit del patiment de la població

La crisi no l’ha generada les persones aturades ni el personal empleat públic. El deute que tenim és deute privat transformat en deute públic pel govern del PP amb la finalitat d’afavorir la banca i grans empreses.

Els responsables de la situació social i econòmica són alguns empresaris, banquers, especuladors i altres que han guanyat diners a cabassos a costa del treball i la vida de joves, dones, homes, immigrants… de llevar-li una part de la pensió a les persones jubilades, de reduir les prestacions per desocupació o, fins i tot, de deixar sense vivenda a milers famílies. Alguns d’eixos empresaris no han estat molt lluny de Rosell, de fet l’anterior president de la CEOE està imputat alçament de bens, insolvència punible i blanqueig de capitals. Malgrat açò, el senyor Rosell encara no ha fet cap declaració sobre el seu predecesor en el càrrec ni sobre la seua responsabilitat de tirar al carrer a milers de treballadores i treballadors.

El President de la CEOE és un com els voltors que volen traure profit del patiment de la població i fer caixa a costa dels serveis públics i de les prestacions socials. El seu objectiu és la reducció del sector públic, la seua privatització i externalització i l’acomiadament de milers de persones que hi treballen per tal que algunes empreses ocupen eixe espai i facen negoci de la sanitat, l’educació...

Les persones aturades haurien de cobrar una prestació digna, superior a la que cobren, i poder accedir a un lloc de treball digne i estable. És una immoralitat dir que no volen trobar treball.

A l’estat espanyol n’hi ha menys persones treballant al sector públic (personal funcionari i personal laboral) que als països del nostre entorn. Falten persones per treballar en: educació, sanitat, prevenció, dependència, administració pública, justícia, vigilància…. Per altra part, el personal del sector públic treballa, de valent, als seus llocs de treball, passa controls de tot tipus, ha accedit mitjançant processos selectius transparents, viu del seu salari, no de sobresous ni de subvencions, i té un reconeixement social alt no com els dirigents de la patronal espanyola. El personal funcionari és la garantia de l’objectivitat, la transparència i la independència de les administracions públiques cosa que li molesta al senyor Rosell i a tota la seua tropa.

Finalment, Intersindical Valenciana considera que aquest senyor hauria de presentar la seua dimissió immediatament i demanar disculpes públiques a totes les persones que ha ofés amb les seues declaracions.

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.