Davant la crisi

Un cor content per defensar els serveis públics

28 / 05 / 2020 | Intersindical

Intersindical Valenciana forma part del Pla de Xoc Social

Després de l’èxit de la iniciativa #PintoUnCorazónVerde, llançada el passat mes per més de 400 organitzacions socials que formen part del Pla de Xoc Social, de la que forma part Intersindical Valenciana, i apadrinada per desenes de persones del món de la cultura i treballadores i treballadors dels serveis públics, la campanya llança aquesta setmana #QuieroUnCorazónContento. Es tracta d’una versió de la famosa cançó de Marisol ballada per treballadores i treballadors de el sector de la sanitat, educació, transport, residències, a més d’activistes de les diferents organitzacions socials.

La campanya convoca a la ciutadania a eixir el proper dissabte 30 de maig, a les 13:00 hores, als seus balcons i finestres. O, en el cas de poder guardar les mesures de seguretat, a celebrar aquesta acció al parc, platja o terrassa on estiga passant el matí. La idea és poder cantar un himne a favor dels serveis públics al ritme del «Corazón contento» de Marisol.

El símbol de cor verd s’ha fet viral en xarxes socials, amb centenars de dibuixos, més de 10.000 usuaris i un abast de 48 milions de persones. D’aquesta manera s’ha convertit en una onada de cors verds als balcons, finestres i llocs de treball, per reivindicar la defensa d’uns serveis 100% públics, universals i de qualitat.

La campanya dóna suport als aplaudiments i protestes organitzades pel personal sanitari de tot l’estat i recorda que la crisi sanitària i social provocada per la malaltia COVID-19 ha evidenciat que les retallades i privatitzacions dels serveis públics experimentats en els últims anys, tenen conseqüències devastadores.

https://youtu.be/asIKvV9OxUM
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.