Drets de les dones
Drets democràtics

Terrorisme masclista que no s’atura ni minva

02 / 08 / 2015 | Intersindical

Fills que assassinen mares, pares que assassinen filles, homes que assassinen dones!

Els últims feminicidis ens commouen especialment. Dues xiquetes de 4 i 9 anys, assassinades pel seu pare per a fer mal a la mare. Un assassí masclista que no ha tingut objeccions a assassinar-les, no hi ha paraules per a aquesta barbàrie!!
Tampoc per a qualificar els feminicidis de G.V.R., de 33 anys, assassinada per la seua exparella a Palma de Mallorca i el de M.M., de 73 anys, assassinada pel seu fill a Madrid.

Totes assassinades el passat 31 de juliol. Tràgic balanç. Totes dones, assassinades per ser-ho. És terrorisme, masclista. Però no hi ha un pronunciament del Govern, la societat no diu res, la premsa ho ignora o continua parlant de crims passionals. Prou!!


#TerrorismeMasclista #QüestióEstat
#NiUnaMenys #EnsFaltenTotes
#7N #MarchaContraViolenciasMachistas
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.