Mobilitzacions

Un grup de delegats i delegades escenifica en el Banc de València la retirada de diners

Intersindical Valenciana anima al personal del sector públic a unas retirada col·lectiva de diners del banc.

Delegats i delegades d’Intersindical han escenificat aquesta retirada de diners en el Banc de València, a la ciutat de València.
Delegats i delegades d’Intersindical han escenificat aquesta retirada de diners en el Banc de València, a la ciutat de València.
03 / 02 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha iniciat avui una campanya per a retirar un mínim de 100€ dels bancs i anima a tot el personal del sector públic i a la ciutadania en general a realitzar aquesta acció.

Aquest matí delegats i delegades d’Intersindical Valenciana han escenificat aquesta retirada de diners en el Banc de València, a la ciutat de València. La idea és que cada treballador i treballadora del sector públic retire un mínim de 100 euros del compte corrent per tal que en lloc de deixar als bancs, responsables de la crisi financera, que gestionen els nostres diners, els gestionarem nosaltres. També animem a la resta de ciutadans i ciutadanes del País Valencià perquè realitzen aquesta acció.
D’aquesta manera s’assenyala directament la banca, un dels grans culpables de la crisi, que continua amb grans beneficis i injeccions de diners públics mentre el govern valencià roba els diners al personal del sector públic amb les rebaixes salarials que han acordat en decret-llei del 10 de gener per poder pagar el deute que han generat després de més de 15 anys balafiant i malbaratant els nostres recursos econòmics.
Per tant, Intersindical Valenciana considera que la indignació popular que s’ha evidenciat contra el govern valencià en les multitudinàries mobilitzacions recents convocades pels sindicats també s’ha de traslladar a les entitats financeres.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.