Notícies de la Intersindical Valenciana


Drets laborals
Intersindical considera insuficient la pujada del 0,25% del personal públic que s’aplicarà en juliol

dissabte 15 juny 2019 10:14 h

Intersindical Valenciana, considera que, malgrat tot, l’augment no contribueix a la recuperació del poder adquisitiu perdut


Drets LGTB+
Intersindical constituirà l’àrea LGTB+ el proper 20 de juny

dimecres 12 juny 2019 10:12 h

Intersindical Valenciana, organització compromesa amb els drets de les persones LGTB+, convoca l’assemblea de constitució de l’àrea el 20 de juny.


Mobilitzacions
El 26 d’octubre tornem als carrers

dimecres 12 juny 2019 07:00 h

Caminant convocat mobilitzacions unitàries descentralitzades per la tardor.


Pensions
17 de juny, per unes pensions públiques dignes

divendres 07 juny 2019 09:46 h | 1

El proper 17 de juny està convocada per la Coordinadora en defensa del sistema públic de pensions una nova jornada reinvindicativa en nombroses ciutats de l’estat i del País Valencià.


Drets laborals
Concentració contra la precarietat

dijous 06 juny 2019 06:36 h

Ahir, un grup de persones dels col·lectius Riders x drets de València, No + precarietat i Intersindical Valenciana es van concentrar en la Plaça de l’Ajuntament de València per expressar la solidaritat amb el col·lectius de repartidors després de la mort d’un riders a Barcelona.


Mobilitzacions
5 de juny, concentració contra la precarietat

dimarts 04 juny 2019 16:14 h | 2

Dimecres 5 de juny, a les 19 hores, a la Plaça de l’Ajuntament de València tindrà lloc una nova concentració per denunciar que la precarietat mata. Aquesta concentració es fa per denunciar la situació que travessa el mercat laboral i, en especial, sectors com el dels repartidors, els riders, un dels quals Pujan Koirala, una persona nepalí, que va morir atropellada a Barcelona.


Reforma laboral
Per a Intersindical Valenciana la derogació de les reformes laborals és inajornable

divendres 31 maig 2019 17:22 h

Aquesta és la resposta d’Intersindical Valenciana a les declaracions de la Ministra d’Economia en funcions, Nadia Calviño, en les quals afirmava que no és moment de tornar a una situació anterior, en referència a la possibilitat de derogar les reformes laborals de 2010 i 2012, i sí de fer propostes de futur obrint la hipotètica negociació d’un nou Estatut del Treballadors.


Polítiques públiques
Intersindical Valenciana, pels drets laborals, socials i econòmics

dilluns 27 maig 2019 12:59 h

Una vegada tancat el cicle electoral dels darrers dos mesos – autonòmiques, generals, municipals i europees – el Sindicat reivindica l’aplicació de polítiques laborals, socials i econòmiques a favor de les treballadores i treballadors i dels sectors socials més desfavorits.


Llengua
Intersindical Valenciana demana l’aprovació immediata de la Llei de la funció pública amb la competència lingüística

dijous 23 maig 2019 14:27 h

Intersindical Valenciana demana als partits que han de conformar el nou govern valencià que aproven de manera immediata la llei de la funció pública valenciana, ara que el Consell Jurídic Consultiu (CJC) ha emès el dictamen sobre el projecte de llei de la funció pública valenciana.


Drets laborals
Intersindical exigirà al nou govern que prioritze la recuperació salarial

dilluns 20 maig 2019 10:58 h

El darrer 28 d’abril les urnes parlaren i feren palesa la voluntat d’una majoria social perquè, a l’Estat, hi haja un vertader canvi cap unes politiques més socials i redistributives de la renda, que acaben amb la bretxa social, per la qual les persones riques cada vegada són més riques i les pobres cada vegada són més pobres.