Drets de les dones

Terrorisme masclista: tres dones assassinades en unes hores

45 dones i xiquetes han estat assassinades enguany per homes que deien estimar-les.

29 / 05 / 2017 | Intersindical

No hi ha paraules davant la barbàrie. Tres dones han estat assassinades aquest cap de setmana.

Volem mesures reals per aturar aquesta massacre

No creiem en pactes d’estat amb un govern que destina un 0.01% dels pressupostos per a polítiques contra la discriminació i la prevenció i lluita contra la violència de gènere. Volem eixe pacte si va acompanyat de mesures reals, amb la dotació pressupostària escaient. Només creiem en mesures reals, en la consideració d’aquesta violència com a terrorisme masclista i que siga una qüestió d’estat perquè  les nostres vides estan en joc.

Estem fartes de fotos i promeses. Volem mesures reals per aturar aquesta massacre. Per Beatriz, per S.I., per V.C. Les tres últimes víctimes d’aquest terrorisme. Per totes.

#NiUnaMenys #QüestióEstat #TerrorismeMasclista #Vergonya




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.