Drets de les dones

El terrorisme masclista, qüestió d’Estat

Estem de dol, indignades per aquesta massacre. Enguany ja són 8 les dones assassinades per maltractadors masclistes.

16 / 01 / 2014 | Intersindical

ja són 8 #donesassassinades per #TerrorismeMasclista

Assistim a una execució cada dos dies, açò és insuportable i no ens resignem a seguir sumant víctimes. Cridem a la societat a mostrar la seua indignació, exigim al Govern perquè deixe d’ignorar la realitat de la violència masclista en l’Estat.
El masclisme segueix produint més mortes que qualsevol altra causa. De res serveix que el Govern amague la realitat manipulant les estadístiques, llevant recursos assistencials i de prevenció de la violència. La realitat és la total desprotecció de les víctimes.

El terrorisme masclista és una qüestió d’Estat.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.