Drets de les dones

Cap de setmana negre de violència masclista

Quatre dones han sigut assassinades a Tenerife, Pontevedra, Fuengirola i Manresa.

24 / 10 / 2015 | Intersindical

Quatre dones assassinades aquest cap de setmana i no passa res? Exigim responsabilitats als governs que permeten que ens maten!
Són ja 54 dones les assassinades en aquest rànquing macabre. Recordem que desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques i que moltes quedaran amb greus discapacitats fruit de les brutals agressions que han patit.

Govern responsable d'aquestes morts

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta.
El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat! Exigim del govern de l’estat una urgent i immediata reunió per a tallar aquest goteig incesant d’assassinats de dones. Exigim el restabliment i dotació dels mitjans escaients per a la prevenció de la violència de gènere i per a la assistència integral de totes les dones en situació de maltractament.
NO més violència contra les dones!

#7N #MarxaContraViolènciesMasclistes
#EnsFaltenTotes #VivesEnsVolem
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.