Drets de les dones

Aturem aquesta massacre!!

Prou de terrorisme masclista!!

14 / 05 / 2015 | Intersindical

Ens estan assassinant!! Ahir denunciàvem l’assassinat de Genma. Hui,  una altra dona assassinada a Villaviciosa de Odón (Madrid). No sabem encara el seu nom, només que tenia 41 anys.

Aquests casos de violència masclista ens tornen a a commocionar. Ahir, en la localitat de Dénia, Genma era assassinada en ple carrer per la seua parella, amb el qual convivia malgrat tenir una ordre d’allunyament.
Les notícies no parlen del per què la dona convivia amb el seu botxí. Ningú es plantejarà que potser –com en tants casos– si la crisi i la falta de recursos la van obligar a fer-lo. Hui, les notícies de nou ens deixen amb ràbia e impotència davant tanta violència contra les dones i tan poca resposta pel Govern, institucions, partits, societat.

Continuem denunciant les retallades en matèria de prevenció, d’assistència, de seguretat per a les víctimes. La falta de treball, habitatge. La inseguretat de perdre la custòdia de les criatures.

Ni forces de seguretat, ni judicatura, ni personal assistencial i sanitari, tenen els recursos i formació escaient per atendre les dones en situació de maltractaments. Denunciem la inactivitat del govern i seguim exigint un pacte d’Estat contra aquest terrorisme masclista.

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Recordem que, desgraciadament, les dones assassinades són més de les que entren en les estadístiques. A més, cal afegir-hi que hi ha moltes dones que quedaran amb greus discapacitats, fruit de les brutals agressions que han patit. Continuem sumant víctimes i el govern continua sense dotar pressupostàriament serveis assistencials, de prevenció. Les retallades amb l’excusa de la crisi només estan agreujant la situació.

Exigim del govern un compromís real en la lluita contra aquesta xacra. Compromís i recursos escaients que el govern de l’Estat han de tindre per a eradicar-la i que passen necessàriament per la seua consideració com a qüestió d’Estat.

Després de deu anys de la Llei Estatal 1/2004, contra la violència de gènere, no ha sigut dotada pressupostàriament ni desenvolupada. Recordem que el govern valencià va traure una llei autonòmica que després de dos anys encara no ha desenvolupat.

Però a més, pensem que una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta.

#TerrorismeMasclista #QüestióEstat
16 #DonesAssassinades #2015 #EnsFaltenTotes
#SilenciCòmplice
#7Noviembre #Madrid #MarchaContraViolenciasMachistas


Denia:
http://www.google.es/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCMQqQIwAA&url=http%3A%2F%2Fcadenaser.com%2Femisora%2F2015%2F05%2F14%2Fradio_valencia%2F1431582917_305551.html&ei=_lNUVenZG8W3UfffgNgH&usg=AFQjCNHemoCoTIqL5Rq2UVqMpfwz0jlwzg&sig2=odxFAvEhMN


Madrid:
http://ccaa.elpais.com/ccaa/2015/05/15/madrid/1431671233_883722.html

 
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.