Generalitat

Intersindical reclama una auditoria externa dels serveis de prevenció

La Inspecció de Treball ha avalat la pretensió del Sindicat pel que fa al sector de Justícia. En la COPASESA passada, Intersindical Valenciana va insistir en la necessitat d’estendre la mesura als altres serveis de prevenció: Generalitat, Sanitat i Ensenyament.

L'INVASSAT, organisme encarregat dels serveis de prevenció, de forma probablement il·legal
L'INVASSAT, organisme encarregat dels serveis de prevenció, de forma probablement il·legal
19 / 01 / 2014 | Intersindical

En la darrera sessió de la Comissó Paritària de Seguretat i Salut (COPASESA), Intersindical Valenciana va reclamar la confecció d’una auditoria externa a fi d’avaluar l’eficàcia del sistema de prevenció de riscos laborals de la Generalitat. Particularment, sobre la legalitat de l’encomana a l’INVASSAT dels serveis de prevenció d’Educació, Justícia i Generalitat, ja que les competència d’quest institut com a òrgan assessor i de recolzament tècnic poden veure’s afectades.

Intersindical ha instat la Inspecció de Treball a requerir la Generalitat a fer una auditoria

Teniu els dos escrits d’Intersindical en els següents enllaços:
Escrit COPASESA Intersindical Valenciana
COPASESA: al·legacions específiques
En novembre passat, Intersindical Justícia havia aconseguit de la Inspecció de Treball que requerira la Generalitat en el mateix sentit, tot i que referit únicament al sector de l’Administració de Justícia:
Requeriment de la Inspecció de Treball en relació amb el servei de prevenció
Esperem no veure’s obligats a acudir als tribunals per fer que el requeriment de la Inspecció de Treball siga una realitat en tota la Generalitat.

 

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.