Drets de les dones

Intersindical valora positivament la Vaga General Feminista

08 / 03 / 2018 | Intersindical

Intersindical Valenciana, sindicat que convoca vaga de 24 hores, ha qualificat positivament la Vaga General Feminista. Per al Sindicat, malgrat les diverses convocatòries que han generat una certa confusió, la vaga ha estat un èxit per la seua repercussió mediàtica i pels nombrosos piquets, actes de protesta i concentracions que s’han fet des de les primeres hores del dia a molts centres de treball i pobles del País Valencià.

Intersindical Valenciana considera que cal dir prou a les discriminacions que pateixen les dones en tots els àmbits de la societat, incloent-hi el laboral. És per aquest motiu, i també pel manament del moviment feminista, la raó per la ha convocat la vaga de 24 hores a tots els àmbits laborals valencians.

El Sindicat considera que hui és un dia històric per la lluita de les dones en el camí per acabar amb les desigualtats socials i laborals de les dones. En eixe sentit, des de la Intersindical es critica que les dones pateixen precarietat durant tota la seua vida (més atur, més reduccions de jornada, menys treballs de responsabilitat, salaris més baixos), un fet que les afecta durant tota la seua vida laboral i, també, en jubilar-se en cobrar unes pensions més baixes.

Una de les accions del dia de la Vaga Feminista ha estat la concentració davant del Rectorat de la UVEG per donar suport les companyes de l’empresa de neteja que estan pendents de la subrogació del servei per part de la universitat.

Finalment, Intersindical Valenciana anima a les dones, i a tota la societat, a omplir els carrers de pobles i ciutats durant el dia i, especialment, a acudir a les manifestacions convocades.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.