Formació

L’Escola Melchor Botella i la UJI signen un conveni de col·laboració

El conveni servirà per a desenvolupar activitats conjuntes de formació.

Mª Àngels Llorente, directora de l'Escola, i Vicent Climent, rector de la UJI, durant la signatura del conveni.
Mª Àngels Llorente, directora de l'Escola, i Vicent Climent, rector de la UJI, durant la signatura del conveni.
05 / 02 / 2012 | Intersindical

El rector de la Universitat Jaume I (UJI), Vicent Climent, i la directora de l’Escola Sindical de Formació Melchor Botella, Mª Àngels Llorente, han signat dijous 2 de febrer de 2012 un conveni marc de col·laboració amb la finalitat d’organitzar i desenvolupar activitats de formació continuada entre ambdós institucions.

El conveni servirà per obrir vies de col·laboració entre les dues institucions

Mª Àngels Llorente ha destacat que “el conveni amb l’UJI és necessari per acreditar la formació i servirà, també, per obrir vies de col·laboració per oferir altres activitats formatives”. Segons la directora del centre “l’escola el que vol és col·laborar en tot tipus d’activitats formatives per garantir el dret dels treballadors i treballadores a tenir una formació de qualitat i que estiga directament relacionada a les seves necessitats professionals”.
Per la seva banda, el rector ha indicat que aquest conveni “és una oportunitat per als treballadors universitaris” qui tindran al seu abast una major oferta formativa per millorar el desenvolupament del seu treball i augmentar la seva competitivitat. Climent també ha destacat el fet que l’Escola Sindical de Formació Melchor Botella ofereix formació l’àmbit sanitari, un camp en el que l’UJI ha iniciat la seva activitat docent i investigadora.Comentaris
Cristina Velló Bas
04 / 07 / 2012 - 8:31

Ha sigut una llástima anular el curs d’ anglés bàsic ja que eremm un grup reduït que ens servia per progressar en aquesta matèria. Estic en total desacord per la decissió que ha pres la direcció, ja que hi havien persones interessades i que havien pagat la seua matrícula. Per el que pense que és injust, deixar a l’alumnat sense les classes que havía pagat. Per aixó espere que ens tornen els diners.Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.