Drets de les dones

Més assassins masclistes!

29 / 04 / 2014 | Intersindical

Continuem sumant i sumant a la llista assassinats de dones i criatures per homes. Ja no en tenim qualificatius per a ells. Només podem dir que són delinqüents masclistes.

més assassinats, més violència masclista!

Homes majors, com l’assassí de Maria Elena:

http://www.lavozdegalicia.es/noticia/galicia/2014/04/26/asesinada-foz-atada-tenia-bolsa-cabeza/0003_201404g26p4991.htm

Homes joves, com l’assassí del seu fill de nou mesos i de l’intent d’assassinat de l’altre de cinc anys:

http://www.elpais.com.uy/informacion/uruguayo-preso-madrid-asesinato-

L’últim assassinat ocorregut a Madrid,  en investigació però que serveis socials ja ha qualificat com de violència de gènere:

http://www.cadenaser.com/espana/articulo/nino-anos-encuentra-madre-fallecida-forma-violenta-madrid/csrcsrpor/20140429csrcsrnac_30/Tes

Brutalitat que no ens deixa, assassins que prefereixen acabar amb la vida d’elles i de les seues filles i fills abans de deixar-les viure una vida lliures, sense violències, sense imposicions. Assassins que s’han educat en una societat masclista.

El mateix dóna la nacionalitat, l’edat, la cultura. Els masclistes segueixen assassinant mentre el govern no actua i la societat es torna insensible. Fins a quan?


No més violència masclista! No més assassinats de dones, de criatures pels terroristes masclistes!

#MasclismeAssassina
#TerrorismeMasclista #QüestióEstat
#Prou
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.