Drets de les dones

continuen els assassinats de dones!!

02 / 08 / 2014 | Intersindical

Nous feminicidis en les últimes hores ens deixen sentiments de ràbia i indignació!!

Mari Carmen,  assassinada a mans d’un home maltractador, exparella,  a Berja (Almeria). La víctima, de 41 anys ha estat apunyalada i ha mort a causa de les greus ferides patides.  Una altra assassinada a Oriola per la seua exparella a colps dissabte passat, de la qual encara no sabem el nom.
Amb aquesta última són 41 dones assassinades en aquest rànquing macabre de feminicidis i que, desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques.
Mai no ens acostumarem a aquesta violència masclista que no s’atura ni minva. Mentrestant, el govern continua retallant en protecció i recursos assistencials, en prevenció i educació, en vida. Amaga les xifres per disfressar una realitat cruenta que ens supera.
La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta. Per això, la coordinadora recorda la importància de mostrar el rebuig públicament davant aquesta xacra per exigir als governs la implicació que cal per a lluitar per eradicar-la.
Tots els primers dimecres de mes, a les 20 hores, a l’ajuntament de València, rendim homenatge a totes les víctimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones.
El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat! NO més violència contra les dones!
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.