Drets de les dones

No al consentiment familiar per avortar

19 / 02 / 2015 | Intersindical

Intersindical Valenciana, en contra de la reforma de la llei de l’avortament anunciada per l’Executiu, que presentarà per procediment abreujat, per tal que les dones de 16 i 17 anys no puguen fer-ho sense el consentiment de la familia.

La nova legislació que presentarà el PP per procediment abreujat, va en contra dels drets humans, dels drets de les dones i tindrà greus conseqüències en la seua salut i la seua vida. Tormen a recordar que una dona que ha pres la decisió d’avortar no va deixar de fer-lo per més impediments que se li posen, però ho farà en la clandestinitat: avortaments insegursi en risc de mort.

tenen capacitat per a ser mares, però se'ls vol llevar la capacitat de decidir no ser-lo.

Una altra vegada, les dones veiem amenaçat el nostre dret a decidir la interrupció voluntària de l’embaràs per una mesura electoralista del partit en el Govern que en absolut és una demanda social ni calia, ja que només un 10% de les dones d’aquesta edat han avortat sense el consentiment del pare o mare. Una reforma que limita la llibertat de les dones sobre el nostre cos, tractant-nos com a ciudadanes de segona i menors d’edat.
Aquest consentiment no es demana en altres casos en els quals les dones de 16 o 17 anys poden decidir per sí mateixes, com ara treballar o deixar els estudis, mantindre relacions sexuals o sometre’s a una operació de cirurgia estètica. Es considera que tenen capacitat per a ser mares, però se’ls vol llevar la capacitat de decidir no ser-lo.
No anem a consentir més regressions ens els drets de les dones, continuarem en la lluita i la resistència feminista fins aconseguir que els nostres drets siguen respectats.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.