Drets de les dones

9 de març, nous feminicidis!

22 / 01 / 2015 | Intersindical

Dues dones més assassinades al País Valencià.
La Coordinadora Feminista de València mostra el rebuig davant els dos nous feminicidis d’Alaqüàs i Xàbia.
Ainhara, de 20 anys, ha mort després de caure d’un segon pis durant la discusió amb la seua parella, el cas es troba en investigació, si bé tot apunta a un nou cas de violència masclista.
Hanane, de 43 anys, ha mort a l’hospital després d’una setmana de rebre una brutal pallissa a les mans del seu marit, que i va partir el cap amb una paella davant dels seus fills.

#TerrorismeMasclista #QüestióEstat #NiUnaMés #EnsFaltenTotes #25NTotAny

COMUNICAT DE LA COORDINADORA FEMINISTA DE VALÈNCIA:

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Recordem que desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques i també aquelles ingressades en institucions hospitalàries, com les que quedaran amb greus discapacitats fruit de les brutals agressions que han patit. Continuem sumant víctimes i el Govern continua sense dotar pressupostàriament serveis assistencials, de prevenció. Les retallades amb l’excusa de la crisi només estan agreujant la situació.
Aquest terrorisme no mereix l’atenció del Govern ni del principal partit de l’oposició, tanmateix cobrar-se moltes més víctimes que el polític.
Exigim un pronunciament per part del president del Govern,  que declare públicament el compromís per a lluitar contra aquesta barbárie. El terrorisme masclista ha de ser considerat qüestió d’estat i el govern ha d’adoptar de forma urgent mesures per a començar a combatre-la.
Mentrestant s’assassinen dones quasi diàriament, ni els mitjans, ni el conjunt de la societat són conscients d’aquesta xacra. Es normalitza la violència contra les dones de forma constant.Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta. Per això, la coordinadora recorda la importància de mostrar el rebuig públicament davant aquesta xacra per exigir als governs la implicació que cal per a lluitar per eradicar-la.
Tots els primers dimecres de mes, a les 20 hores, a l’ajuntament de València, rendim homenatge a totes les víctimes i ens concentrem enfront de la violència contra les dones. El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat!
València, 10 de març de febrer de 2015
#TerrorismeMasclista #QüestióEstat #EnsFaltenTotes
Per la Coordinadora Feminista de València,

http://www.levante-emv.com/sucesos/2015/03/10/mujer-fallece-golpeada-sarten-marido/1236418.html
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.