PROFESSORAT INTERÍ

 

tornar a    de tot l'ensenyament públic  coordinadora
   
  STEPV i l’Associació de Funcionariat Interí Docent (AFID) hem creat la coordinadora de professorat interí. L’objectiu és reunir-nos regularment per comarques o agrupacions comarcals i coordinar-nos per fer el seguiment de l’acord de professorat interí, de totes les negociacions que us afecten i proposar millores. També per tractar altres qüestions que us concerneixen: seguiment de les vacants que s’ofereixen, horaris, tasques assignades, lloguers, transport, etc.
Per a participar en la Coordinadora només has d’omplir el formulari que trobaràs en aquesta web i et convocarem a les reunions periòdicament.
 
 

ACORD DE P. INTERÍ

STEPV signa l'acord que regula el funcionament de les borses professorat interí

STEPV ha lluitat fins a l’últim moment per a introduir millores en l’acord
NOUS DOCUMENTS: Adj. setmanal / Restricció província / Adj. 11/12

comunicat i full també en castellà


   

Negociació d'un nou acord PV
Proposta de l'administració (novembre 09)
Proposta STEPV (abril 09)
Proposta administració (abril 09)


 

Paralitzada la tramitació del RD d'accés

El Ministeri d'Educació va informar ahir, 19 d'octubre, en la Conferència Sectorial que paralitzava la tramitació del nou Reial Decret d'accés a la funció pública fins després de les eleccions del 20 de novembre. Com recordareu, en juliol el Ministeri pretenia negociar un nou RD d'Accés, al qual es va oposar el Sindicat, i a setembre va insistir en què el tramitaria per a la seua aprovació i publicació en el BOE. Finalment no ha estat així i queda a l'espera del que passe després del 20N.

 
 

Pàgina del RD de l’accés transitori durant el període d’aplicació de la LOE

 
DOSSIERS - INFORMES
 

Temporalidad en el empleo público (Informe marzo 05 Consejo Económico y Social - CES)
Informe completo  -  resumen


10000 personas en Madrid por el acceso diferenciado en la LOE - Galeria de fotosPàgina del RD 850 que regula l'accés (2004)


ALTRES SECCIONS
Oposicions/Borses de Treball
Articles d'opinió
oposicions 2005
12/12/11

CONCENTRACIONS 15-D 18h
fletxa Pel manteniment dels drets laborals i retributius
Alacant, Dir. Territorial d'Educació
Castelló, Dir, Territorial d'Educació
València, Conselleria d'Educació

fletxa Conselleria manté la proposta de pagar juliol i agost només a qui obtinga vacant en els tres primers actes d’adjudicació

fletxa Denúncia per la Conselleria de l'acord de personal interí: la cronologia del procés

27/10/11

» ADJUDICACIONS PROFESSORAT INTERÍ
El professorat interí coneixerà els llocs de treball disponibles abans de les adjudicacions gràcies a la proposta de STEPV

Les adjudicacions setmanals seran dimecres i divendres

Aquest matí s’ha celebrat la Comissió de Seguiment de l’Acord d’Interins per a tancar el procediment d’adjudicacions setmanals que s’aplicarà al llarg del curs possiblement a partir de desembre.
La Conselleria d'Educació ha acceptat, finalment, la proposta de STEPV per tal que el professorat conega prèviament els llocs de treball disponibles al llarg del curs per a poder modificar les seues peticions. A més, els actes d’adjudicació seran d’àmbit País Valencià i no per direcció territorial com fins ara. STEPV proposava també que el professorat puguera modificar en qualsevol moment la seua restricció provincial, però finalment només ho podrà fer dues vegades a l’any (possiblement en gener i en juliol), encara que sí que es podrà modificar l’ordre de prioritat provincial, dins de les províncies prèviament restringides.
El professorat interí, en les assemblees realitzades pel Sindicat sempre havia manifestat clarament aquestes exigències, que considerem replegades quasi en la seua totalitat en el nou sistema, que millora considerablement el procediment actual i és més garantista.
El funcionament del nou procediment consistirà en què el professorat farà una primera sol·licitud amb un màxim de 300 peticions (a centres, localitats, àrees, etc.) i atenent la seua restricció provincial. Un dia abans de cada adjudicació setmanal, que seran dimecres i divendres, es coneixeran les places que s’ofertaran i el professorat podrà modificar la seua petició prèvia per tal d’ajustar-la a les places ofertades.

STEPV reclama oferta d’ocupació pública per a 2012
D’altra banda i d’acord amb la reunió d’ahir de la Mesa General de Funció Pública, la Generalitat Valenciana no posarà en marxa cap nova oferta d'ocupació pública fins que es coneguen els pressupostos generals de l'estat. En el mateix sentit es va manifestar la Conselleria d’Educació la setmana passada en la Junta de Portaveus.
STEPV continuarà pressionant a la Conselleria d’Educació per tal de garantir una oferta d’ocupació pública docent que permeta la consolidació i l’estabilitat del professorat interí, tal com va demanar en la Junta de Portaveus, juntament amb un pacte d’estabilitat.


16/09/11

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEES PROFESSORAT INTERÍ

- Nou procediment d’adjudicacions setmanals
- Negociació del nou Reial Decret d’accés a la funció pública

Alacant Seu del sindicat Dimecres 21 de setembre 17,30h
Algorfa CP Miguel de Cervantes Dijous 22 de setembre 18h
Alcoi Seu del sindicat Dimecres 21 de setembre 17,30h
Elx Seu del sindicat Dimecres 21 de setembre 17,30h
Petrer IES Azorín Dijous 22 de setembre 17,30h
Benicarló Seu del sindicat Dimecres 21 de setembre 17h
Castelló Seu del sindicat Dimecres 21 de setembre 17h
Alzira Seu del sindicat Dimecres 21 de setembre 18h
Gandia Seu del sindicat Dimarts 20 de setembre 18h
Ontinyent CP Martínez Valls Dimecres 21 de setembre 18h
Requena CP Lucio Gil Fagoaga Dimecres 21 de setembre 18h
Sagunt i Port Antic CP Sant Vicent (al costat del CP Mestre Tarazona) Dimecres 21 de setembre 18h
València Seu del Sindicat Dijous 22 de setembre 18h
Xàtiva Seu del Sindicat Dimarts 20 de setembre 18h


09/09/11

COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE L'ACORD D'INTERINS

Conselleria atén la proposta de STEPV de conéixer les places prèviament

La Conselleria d'Educació, en la reunió d’avui de la Comissió de Seguiment de l'Acord d'Interins/es, ha proposat un nou procediment d'adjudicacions telemàtiques setmanals que replega les demandes que STEPV va proposar en la reunió de dimarts passat. És a dir, que el professorat puga conéixer els llocs de treball disponibles al llarg del curs per a poder modificar les seues peticions i la resticció provincial. A més, els actes d’adjudicació seran d’àmbit País Valencià i no per direcció territorial com fins ara.

El professorat interí, en les assemblees realitzades pel Sindicat sempre havia manifestat clarament aquestes exigències, que considerem replegades en el nou sistema, que millora considerablement el que hi ha ara i és més garantista.

Conselleria ha comunicat que aquest nou procediment estaria en funcionament a partir de l'1 d'octubre. Per tant, durant el que queda de mes de setembre, el programa informàtic per fer les peticions de les vacants i substitucions que es publiquen serà el mateix que està en marxa ara.

Les pròximes adjudicacions seran:

-Cos de Mestres (amb vacants i substitucions): la setmana que ve, amb data a determinar

-Secundària i FP (amb vacants i substitucions): possiblement la setmana que ve, amb data a determinar

-Conservatori de Carcaixent: la setmana que ve, amb procediment a determinar

-Resta d'Ensenyaments (artístics i EOI): la setmana del 19 al 23, amb data concreta a determinar


 

06/09/11

COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE L'ACORD D'INTERINS

STEPV proposa un model d’adjudicació setmanal que garantisca el coneixement previ de les vacants que s’oferten per part del professorat interí

Aquest matí s’ha celebrat la reunió de la Comissió de Seguiment de l’Acord d’Interins per a tractar la resolució que regularà el procediment d’adjudicacions setmanals que s’ha de posar en marxa a partir del mes de setembre.

La Conselleria ha fet una proposta consistent en què tot el professorat interí sol·licite un màxim de 300 places, sense conéixer-les prèviament, i a partir d’aquestes sol·licituds la Conselleria anirà adjudicant les places, tant vacants com substitucions, tot respectant la preferència provincial de les persones sol·licitants.

La principal objecció plantejada per STEPV a aquest model és que el professorat interí participa sense conéixer prèviament les places, tant vacants com substitucions, a les quals pot optar, cosa que en els procediments d’adjudicacions al llarg del curs d’altres anys no passava.

Per això el Sindicat ha proposat combinar aquest model plantejat per l’administració amb el de les últimes adjudicacions setmanals realitzades al final del trimestre passat per tal de cobrir les substitucions. És a dir, que s’obrira la possibilitat que, abans de cada adjudicació setmanal, el professorat puga conéixer les places i les seues característiques i modificar les seues peticions per ajustar-se als seus interessos. La proposta concreta és:

1) a l'inici de cada trimestre escolar es faria una petició per àmbits (àrea, subàrea, localitat i centre) i tipus de plaça (vacant, itinerant, temps parcial...), com es fa en juliol.

2) cada setmana es faria una petició amb els llocs de treball a la vista, tant si són vacants com si són substitucions. Les persones convocades les haurien d'ordenar, tot tenint en compte que no estan obligades a agafar places de províncies que no hagen restringit.

3) en el cas que una persona no puga o no vulga participar en l'adjudicació a la vista, seria adjudicada per les peticions per àmbits que haja fet prèviament.

D'aquesta manera podem preservar el dret del professorat interí a conéixer les places que tria i, al mateix temps, facilitar que, en cas que no puga o no li interesse fer la tria setmanal se li puga adjudicar una plaça segons les seues peticions per àmbits, cosa que és sempre millor que ser adjudicada d'ofici per província, o ser exclosa de la borsa.

La Conselleria estudiarà aquesta proposta tot i que ja ha avançat que veu problemes tècnics per a dur-la endavant. Tanmateix, divendres que ve es tornarà a reunir la Comissió de Seguiment i donarà una resposta definitiva.


03/09/11 COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE L’ACORD D’INTERINS

La Conselleria ha informat que convocaran la Comissió de Seguiment de l’Acord d’Interins el pròxim 6 de setembre per a acabar d’abordar les adjudicacions de la resta de cossos i la normativa que les regularà a partir del mes de setembre. STEPV informarà puntualment del resultat de la negociació.


02/09/11

SOBRE L’ESBORRANY DEL NOU REIAL DECRET D’ACCÉS I OPOSICIONS

STEPV també ha fet gestions amb el Ministeri d’Educació sobre la negociació del nou Reial Decret d’Accés a la funció docent. El Ministeri es va comprometre a convocar una nova Mesa de Negociació abans del 9 de setembre, però prèviament havia d’haver convocat la Conferència Sectorial d’Educació (òrgan de negociació del Ministeri i les comunitats autònomes) el passat 29 de juliol. Aquesta reunió no es va celebrar i el Ministeri té previst convocar-la per al 15 de setembre. Per tant, no és previsible que abans d’aquesta data el Ministeri convoque els sindicats per a tractar el document.

D’altra banda, la convocatòria d’eleccions generals anticipades per al dia 20 de novembre dificulta l’aplicació del nou RD d’Accés perquè previsiblement no hi haurà temps perquè passe tots els tràmits necessaris.

La reunió de la Conferència Sectorial d’Educació és molt important per conéixer fins a quin grau les comunitats autònomes, la majoria governades pel PP, estan disposades a aplicar el model d’accés perfilat en l’esborrany presentat pel Ministeri.

Tal i com es va comprometre STEPV en el mes de juliol, en conéixer més detalls sobre l’evolució de la negociació del RD, convocarem assemblees de professorat interí (probablement a partir del 15 de setembre) per a informar de la situació i per a prendre les mesures i accions que corresponguen.


 

28/07/11

Comissió de seguiment de l'acord de professorat interí de 28 de juliol sobre adjudicacions de juliol i setembre


 

Negociació d'un nou sistema d'accés a la docència amb el Ministeri

El Ministeri ha decidit engegar la negociació d'un nou sistema d'accés a la docència atés que enguany acaba el termini de cinc anys de vigència del sistema transitori.
Cal que estigueu informats d'aquest projecte i del que la confederació d'STEs va dir quan es va presentar.

--- 13/07/11. Nova redacció del projecte de Reial Decret sobre ingrés, accés i noves especialitats

--- 13/07/11. El Ministeri d'Educació segueix endavant en el seu afany d'establir un nou sistema d'ingrés a la funció pública docent per al 2012 sense el suport majoritari de les organitzacions sindicals
--- 21/06/11. STEs-i rechaza el nuevo borrador de ingreso
--- 03/06/11. ComunicaT d'STEs-I sobre el nou sistema d'accés
--- 03/06/11. Nou projecte RD sobre ingrés, accés i noves especialitats


04/07/11

Les borses de secundària també es provincialitzaran i s’obri un segon torn en el cos de mestres
Només aquelles vacants que puguen quedar per cobrir s’adjudicaran d’ofici començant per l’últim de la llista


04/07/11

Acords de la Comissió de Seguiment de l’Acord de p. Interí respecte a les adjudicacions (4 juliol)


01/07/11

Conselleria es compromet a no adjudicar places forçoses al professorat interí del cos de mestres en províncies que no ha restringit
Dilluns continua la reunió per a tractar la provincialització de les borses dels cossos de secundària


28/06/11

La provincialització de les borses de treball, en l’aire


24/06/11

S’ajorna la reunió de la Comissió de Seguiment de l’Acord d’Interins
Estava previst tractar la determinació de les borses que es podran provincialitzar.    Quadres amb les peticions per especialitats


23/06/11

STEPV rebutja el nou esborrany d'accés a la funció pública docent
El Sindicat aposta per prorrogar el sistema transitori i negociar el curs que ve el nou accés amb el professorat a les aules i no en el mes de juliol


13/06/11

STEPV demana al Ministeri la pròrroga de l’actual sistema transitori
El Sindicat convocarà assemblees de professorat per a tractar l’esborrany del RD i comptar amb la seua opinió


   
 

Adquisició NOVES ESPECIALITATS - borses mestres 10/11

  del 23 al 27 de maig del 2011, ambdós inclusivament. Model de Sol·licitud
LLoc de presentació: Direcció Territorial d'Educació València/Alacant/Castelló
 

Aplicació de les millores de l'acord: adjudicacions setmananls i restricció provincial. convocatòria i document informatiu (pdf)

  DOCV 16/03/11. RESOLUCIÓ per la qual es regula el procediment d’adjudicació setmanal durant el curs 2010/2011 i de petició de província preferent
03/03/11

Mesa de 3 de març sobre convocatòria d’oposicions i adjudicacions telemàtiques i restricció provincial (calendari)


 

Titulacions per a formar part de les borses de p. interí

Conselleria envia aquest document per tal de fer les al·legacions pertinents sobre les titulacions requerides per a formar part de les borses. Si en teniu, envieu-les a stepv@intersindical.org

Documento a información pública sobre las titulaciones académicas .

 
 

Aplicació millores de l'acord de p.interí:
Adjud. setmanals i restricció provincial

 

ATENCIÓ: Són dos procediments paral·lels i no cal confondre'ls.

 

1) Publicació de les llistes de p. interí que hi ha de participar.
Ja ho ha fet Conselleria. Si heu de reclamar, el termini és del 22 de març al 19 d'abril i cal utilitzar el model penjat per la Conselleria en la seua web.
Podeu reclamar l'ordre del llistat, si no sou en ell, si no teniu tots els serveis prestats, les especialitats que teniu... Model sol·licitud

 

Llistat de P. interí ordenat per serveis -  ACTUALITZATS

 

Cos de Mestres
Llistat de convocats a la Fase A (interins amb servicis)
Llistat de convocats a la Fase B (interins sense servicis)
cos de professorat d'Ens. Secundària
Llistat de convocats a la Fase A (interins amb servicis)
Llistat de convocats a la Fase B (interins sense servicis)

Nota de Conselleria: Els nous interins amb servicis prestats aquest curs, provinents d'exclusió temporal per causa justificada, apareixen en el llistat d'interins sense servicis a l'efecte de les peticions de preferència provincial. Per a futurs processos, dites interins, apareixeran amb servicis prestats.
 

 

2)Convocatòria del procediment per triar la restricció provincial, d’acord amb el que preveu l'art. 5 i la DA 1ª de l'Acord de 23/11/10.
Es farà telemàticament en els terminis següents:
- Fase I: p. interí amb serveis prestats a data 15/02/2011:
Des de les 10h de 22 març a les 14h de 19 d'abril.
- Fase II: p. interí sense serveis i que estiga en les llistes d'aspirants sense serveis prestats a data 15/02/2011:
Des de les 10h de 4 maig a les 14h de 31 maig.

 

-- La preferència provincial només serà efectiva quan la Comissió de Seguiment de l'Acord dictamine quines són les borses que podran disposar de restricció provincial, en base a les dades arreplegades en el procés de sol·licitud de província preferent.
-- STEPV defensa que la restricció de província siga universal i immediata.

 
30/11/10

L'acord de 23 de novembre en el DOCV


23/11/10

Acte oficial de signatura de l'acord que regula el funcionament de les borses de professorat interí


19/11/10

ACORD DE PROFESSORAT INTERÍ:
STEPV signa l'acord que regula el funcionament de les borses professorat interí
STEPV ha lluitat fins a l’últim moment per a introduir millores en l’acord
NOUS DOCUMENTS: Adj. setmanal / Restricció província / Adj. 11/12

comunicat i full també en castellà


15/11/10

El nou acord de professorat interí es tornarà a negociar aquesta setmana
STEPV i AFID faran propostes per a millorar l’acord
Convocatòria assemblees 18 novembre


11/11/10

ACORD DE PROFESSORAT INTERÍ
STEPV i AFID aposten per la negociació d’un nou acord de professorat interí
Els sindicats convocaran assemblees informatives


21/10/10

STEPV inicia una campanya pel cobrament dels sexennis del professorat interí
Algunes autonomies reconeixen aquest dret al seu professorat


18/10/10

Convocatòria d'assemblees STEPV - AFID octubre 2010: Adjudicacions telemàtiques i conseqüències. Retallades, plantilles secundària i FP. Informació del Ministeri sobre Accés.
Gandia 4 novembre


 

CURS 2009/2010

30/04/10

STEPV no signa un acord insuficient i sense garanties
El Sindicat continuarà proposant millores per al professorat interí


15/07/10

llistat p. interí secundària amb serveis (actualitzat 15  juliol)
Annex 1 (abans 2009) Annex 2 (present curs)

13/07/10

Llistat p. interí mestres amb serveis (actualitzat 13 juliol)maig

Convocatòria d'assemblees pr. interí. 31 maig - 6 juny


21/05/10

Adquisició de noves especialitats en les borses de mestres (p. interí amb serveis en 2009-10) i modificació de províncies (borses de 1986, 1989, 1993, 1996)
El termini de presentació de sol.licituds i documentació serà del 21 al 27 de maig del 2010, ambdós inclusivament. Cal presentar-les al registre de les Direccions Territorials d'Educació.
Convocatòria  /  Sol.licitud   /    Modificació Província


06/05/10 L’adjudicació telemàtica de vacants per al curs que ve empitjora les condicions del professorat interí de secundària. Conselleria establirà uns “cups” de participació del professorat inexistent en les adjudicacions presencials
26/04/10

STEPV proposarà millores al document de professorat interí per a signar l’acord
El Secretariat Nacional s’ha reunit avui de forma extraordinària a Xàtiva per a analitzar l’últim document de Conselleria


21/03/10

Assemblees p. interí 13, 14, 15 abril
nova proposta de document (abril)


26/03/10

Conselleria viola totes les normatives d’igualtat europees, de l’estat espanyol i autonòmiques en la proposta de l’acord de professorat interí
L’Àrea de la Polítiques d’Igualtat de STEPV manifesta el seu rebuig i n’exigeix la restitució dels drets del professorat


25/03/10

Mesa 25/03. STEPV considera una burla al professorat la proposta d’acord de p. interí de Conselleria
No incorpora cap proposta del grup de treball creat específicament i, en alguns casos, vulnera la llei


24/02/10

Important sentència sobre el reconeixement dels triennis del p. interí. Encara hi ha altres recursos similars pendents de resoldre


desembre
2009

Nova proposta d’acord - p. interí    - assemblees desembre 2009 -


18/11/09

Nou procediment d'adjudicació de llocs de treballs de jornades reduïdes i temps parcials


16/11/09

Concentracions del professorat interí en les direccions territorials
Reclamen millores de les condicions laborals i de la gestió de les borses


 

Assemblees de professorat interí - octubre 2009


 
 
 

CURS 2008/2009

 
07/08/09

Incorporación de personal a borses procedents de les oposicions 2009:     mestres     /    secundària


26/06/09

Resolució que publica els llistats provisionals de professorat interí, amb serveis previs anteriors a 31/08/08, en secundària, PTFP, EOI, Artes, música...
amb serveis anteriors curs 08/09 --  amb servis curs 08/09
Consulta en pàg conselleria      - reclamacions: fins 8 de juliol


23/06/09

Resolució que fa pública la relació de funcionariat interí del cos de mestres de la borsa de treball amb serveis, noves espcialitat i modificacions de província
Termini de reclamació: del 23 al 30 de juny de 2009


01/06/09

Pel manteniment dels actes d’adjudicació presencials i per la negociació d’un nou acord sobre condicions laborals


26/05/09

Convocatòria per a l'adquisició de noves especialitats en les borses de treball del cos de Mestres i modificació de l'apartat relatiu a les províncies


26/05/09

 

Conselleria dilata en el temps un nou acord sobre condicions laborals del professorat interí
STEPV protesta per la imposició de les adjudicacions telemàtiques


16/05/09

Convocatòria d'assemblees: actes d'adjudicació, actualització pacte de p. interí, places en IES...


21/01/09

El professorat interí en el procés de negociacions
Conselleria pretén substituir els actes d’adjudicació presencials per telemàtics.
Abans cal millorar les condicions laborals del professorat interí
Convocatòria d'assemblees


 

P. interí, en pràctiques, provisional
Guia per a cobrar bé els triennis


04/10/08

STEPV guanya una recurs molt important que permet acumular les hores de lactància a les professores interines
Se li denegava aquest dret per coincidir el permís de maternitat amb el moment en què va ser contractada


23/10/08

El professorat interí cobrarà aquest mes els endarreriments per triennis
CALCULA QUANT ET DEUEN


05/09/08

La pressió sindical permet el cobrament dels triennis del professorat interí abans de fi d’any.
STEPV i AFID havien engegat una campanya de recursos si no s’abonaven les quantitats pendents


 
 
 

CURS 2007/2008

 
28/07/08

El professorat interí es veurà afectat negativament per l'impartició d'Educació per a la Ciutadania i els Drets Humans en anglés


22/07/08

Avui han començat els actes d’adjudicació del cos de mestres
STEPV demana un nou acord per al professorat interí


16/07/08

Conselleria publicarà la resolució definitiva que reconeix els triennis del professorat interí


26/06/08 Mestres interins amb serveis curs 07-08 amb modificacions província i noves especialitats
26/05/08

Convocatòria per a l’adquisició de noves especialitats en les borses de treball del cos de mestres i modificació de l’apartat relatiu a les províncies


09/05/08

Conselleria duu un any de retard en el pagament de triennis al professorat interí. STEPV s’adreça als grups parlamentaris perquè pregunten al Conseller quan pensa pagar


22/04/08

STEPV incideix en la comarcalització i millora de les condicions de treball
Conselleria torna a presentar el mateix document per treballar el pacte d'interins


18/04/08

La proposta de l’administració empitjora les condicions laborals del professorat interí
STEPV no signarà un acord que no millore la situació actual


10/04/08

La Conselleria no pensa millorar les condicions laborals del professorat interí ni la gestió de les borses de treball


08/04/08

Negociació d'un nou acord del professorat interí
convocatòria d'assemblees - abril


21/02/08

 

L’Administració educativa obri la negociació sobre condicions laborals del professorat interí
STEPV, AFID i CAT presenten, després d’un procés assembleari, un document que arreplega les propostes del col.lectiu
proposta d'acord presentat


04/02/08

Convocatòria d'assemblees - febrer 2008


 

Triennis del professorat en pràctiques i oposició 2006


22/12/07

Reconeixement de serveis prestats com a personal interí


18/12/07

Cobrament triennis interins: divendres 21 desembre s’enceta el procediment per consultar l’antiguitat
S’obriran dos procediments per subsanar errades i demanar serveis prestats en altres administracions


18/10/07

Cobrament de triennis pel professorat interí

El 16 d'octubre es va celebrar una Mesa Tècnica d'Educació on, a preguntes de l'STEPV, es va contestar que el cobrament de triennis pel professorat interí estava en una fase molt avançada d'estudi  jurídic per part de la Conselleria i que semblava que seria d'ofici i l'acte efectiu de percepció cap al mes de març. El 17 d'octubre es va reunir la Mesa General de la Funció Pública, sota la presidència del conseller Fernando de Rosa. Intersindical Valenciana reiterà la pregunta i la resposta va ser que  els estudis jurídics estaven totalment acabats i que la Generalitat els pagaria d'ofici des del  13 de maig. Per tant:
· No caldrà presentar cap instància
· El pagament serà d'ofici
· L'efecte és del 13/05/07 (entrada en vigor de l'Estatut Bàsic de la Funció pública)


13/09/07

Conselleria d’Educació no pagarà els curs complet al professorat interí que ocupa vacant


   

Professorat interí, 
per un nou Acord

   
 
 

CURS 2006/2007

   

25/07/07

Comencen les adjudicacions de places per als cossos de secundària en el Palau de Congressos de València

24/07/07

Manifest d'STEPV-Iv, CGT i AFID per al professorat interí. Estabilitat i sexennis.
24/07/07   Hui han començat les adjudicacions de vacants per al professorat interí. Els sindicats docents STEPV-IV, CGT-CAT i AFID continuen la protesta per la falta d’un acord d'interins 
23/07/07   Els sindicats docents STEPV-Iv, CGT-CAT i AFID, es manifesten per un nou acord d'interins davant el Palau de Congressos de València.
06/07/07

STEPV-Iv, AFID.CV i CGT-CAT exigeixen la negociació del nou acord de professorat interí.
Es reclama el pagament dels triennis.


21/06/07 Llistats provisionals dels prof. interí d'ensenyament secundari, especialitzat i artístic
20/06/07

Llistat provisional de prof. interí amb serveis de la borsa de treball del cos de mestres del curs 06/07


11/06/07

STEPV-Iv exigeix que s'aplique a tot el professorat interí d'educació la mateixa norma que s'aplicarà al de religió.
L'administració garanteix una relació laboral per temps indefinit a qui estigueren treballant el present curs.


07/06/07

Triennis professorat interí: 
Conselleria publicarà una resolució que dictaminarà el reconeixement d’ofici d’aquests triennis, a tot el professorat que haja treballat únicament al servei de la conselleria. A més, establirà els procediments pel reconeixement del treball en altres administracions.


28/05/07

STEPV-Iv considera que, tot i que el nombre d’opositors que opten a una plaça no és excessiu, la problemàtica del p. interí continuarà pendent de solució 


28/05/07

Adquisició de noves especialitats - Mestres i modificació de província.
Del 28 maig al 8 de juny


 

Petició de reconeixements de serveis prestats del p. funcionari interí


 

Preguntes i respostes sobre l’oposició docent al PV


 

Resum de l’accés transitori durant el període d’aplicació de la LOE al PV


27/02/07

Tras la publicación del RD de acceso, STES-i exige que la opción del informe se ofrezca a todo el profesorado interino


23/02/07

Aprovat el nou sistema d'accés - pùblicat en BOE
Resum -  Text R. Decret - Informe Consell Estat


14/02/07

Comunicado de la Plataforma Estatal de Profesorado Interino, ante los recientes cambios anunciados por el MEC en el proyecto de RD de Acceso 


29/01/07

Situación tramitación del decreto de acceso.
STES-i exige reunión de la mesa sectorial MEC


25/01/07

STEPV-Iv i AFID-CV valoren les declaracions de la ministra d'Educació, Mercedes Cabrera, repecte a “l'intent final per donar una eixida a la situació del professorat interí”. 


17/01/06

Ataque de celos sindical
El misterio de los trienios para el personal funcionario interino


12/01/07

STEPV-Iv valora positivament que el professorat interí cobre triennis


11/01/07

El grup de treball sobre retribucions de la Mesa Sectorial constata que el professorat valencià està entre els més mal pagats de l’Estat
En la reunió també s’ha tractat el pagament de triennis al p. interí


14/12/06

Estatuto básico del empleado público
Novedades en el cobro de trienios para el personal interino


19/12/06

STES-i considera un fraude el proyecto de reglamento de acceso a la profesión docente respaldado por el consejo escolar del estado


18/12/06

STES-i pide en el Consejo Escolar del Estado la retirada del proyecto de RD por el que se aprueba el reglamento de ingresos, accesos y adquisición de nuevas especialidades en los cuerpos docentes a que se refiere la LOE y se regula el régimen transitorio de ingreso (D.T. 17).


13/12/06 Mesa sectorial. Condicions Laborals de Professorat Interí
27/11/06

La transitoria LOE es confirma com a frau de llei

 

Nou Esquema del Nou Esborrany de Reial Decret d'Accés
amb les modificacions lliurades a la Mesa Sectorial del MEC
el 14 de novembre de 2006


22/11/06

Nou Esborrany de Reial Decret amb les modificacions introduides després de la Mesa del 14 de novembrepresentat en la Mesa de 15/11/16 (pdf)


15/11/06

Después de la Mesa Sectorial de 14- N en el MEC
No habrá un Real Decreto de acceso apoyado por todos los sindicatos


22/09/06

PLATAFORMA ESTATAL DE PROFESSORAT INTERÍ
sindicats demanen al Ministeri una solució a la situació de precarietat i inestabilitat laboral del professorat interí.


 

adhesions a la Plataforma Estatal del Professorat interí

 

Esborrany de Reial Decret presentat en la Mesa de 15/11/16 (pdf)


  Assemblees professorat interí 20 novembre
 

Les nostres propostes sobre l'ingrés

Fase_oposició: No eliminatòria.  Una única prova.
Presentació d’una programació didàctica sobre un curs o nivell acadèmic i elaboració d’una unitat didàctica.
Fase_concurs: Valoració màxima experiència docent
Fase_pràctiques: Es convalidarà al professorat interí amb un curs treballat.

 

Esborrany Reial Decret accés - 26 octubre 07 (pdf)

 

Veure ampliat el resum del nou esborrany per a l'ingrés a la funció pública docent. Sistema transitori d'ingrés


 
23/10/06

Mesa Sectorial de 23 d'octubre sobre el nou Reial Decret d’Accés a la funció pública docent
Presentades les nostres propostes davant la Conselleria d'Educació


11/09/06

Per l’accés a la funció pública, la millora de les condicions laborals i per l’estabilitat. Propostes del MECD i de l'STEPV


09/06

Compartim decisions, compartim compromís
Assemblees p. interí -setembre


20/07/06

Borrador de RD sobre Reglamento de ingreso, accesos y adquisición de nuevas especialidades en los cuerpos docentes regulados en la LOE presentado en Mesa MEC 20/07/06


   

 

 

curs 2005/2006

24/07/06

El professorat interí es mobilitzarà el proper curs escolar


 

Relació d'opositors 2006 incorporats a les llistes d'interins per al curs 2006/07:      MESTRES         SECUNDÀRIA I E. ESP.

18/07/06

Assemblea de professorat interí: 
convocatòria de la Mesa Sectorial del MECD (20 juliol) per negociar els Reials Decrets d’ingrés a la funció pública. dilluns 24 juliol. 11 hores, porta del Palau de Congressos

22/06/06

La plataforma estatal del profesorado interino, exige al ministerio el aplazamiento de la negociación del acceso a la función pública docente

 

Convocatòria per a l'adquisició de noves especialitats en les borses de treball del cos de mestres i modificació de provincia

09/05/06

STEPV-Iv considera que, tot i que el nombre d’opositors que opten a una plaça no és excessiu, la problemàtica del professorat interí continuarà pendent de solució

14/04/06

Estat de la situació del professorat interí - abril 2006

11/04/06

La negociació sobre les condicions laborals del professorat interí torna a caminar

06/04/06

Ante la aprobación de la LOE, la lucha del profesorado interino continua por la estabilidad en el trabajo

27/03/06

La situació actual. L'accés en la LOE. La negociació d'un nou acord en el PV

23/03/06

LOE: el senado reconoce la experiencia docente para el acceso a la función pública

15/03/06

Ante la enmienda al acceso a la función publica docente en la LOE aprobada por la Comision de Educacion en el Senado

13/03/06

El profesorado interino en el Senado

 

Carta al Presidente del Gobierno de la Plataforma Estatal

 

Carta a los grupos parlamentarios del Senado en relación con algunas enmiendas presentadas

08/03/06

Proposta sindical per a millorar les condicions laborals del professorat interí

24/02/06

La Plataforma Estatal de Sindicats per l'Accés Diferenciat del Professorat Interí s’entrevista amb grups del Senat. Esmenes presentades

02/02/06

Informe mesa técnica condicions laborals del professorat interí 2 febrer 2006 sobre un nou acord de professorat interí

20/01/06

Madrid. La Plataforma sindical per l'accés diferenciat del professorat interí davant la tramitació parlamentària de la LOE

12/01/06

País Valencià. Proposta sindical unitària sobre pacte provisió de llocs de treball en règim d'interinitat

02/01/06

Assemblees de professorat interí - gener 2006

18/11/05

Totes i tots a la vaga el dia 30 de novembre !
Totes i tots al Palau de la Generalitat Valenciana el dia 30 de novembre !

18/11/05

La propera jornada de VAGA serà el DIMECRES 30 de novembre
CONCENTRACIÓ - MANIFESTACIÓ. 12 hs -  Palau de la Generalitat

17/11/05

 

Diez mil personas se manifiestan en Madrid
Éxito de la huelga que exige que la LOE incluya el acceso diferenciado para el profesorado interino

02/11/05

Professorat interí en lluita per l’ accés diferenciat
16 de novembre Vaga i manifestació a Madrid
Convocatòria d'assemblees

25/10/05

La segona vaga de professorat interí ha tingut un seguiment del 35%

25/10/05

AFID-IGEVA Sector Docent, CGT y STEPV-Iv convocan la segunda jornada de huelga del profesorado interino.

19/10/05

500 persones es manifesten a València en la Vaga del 19

18/10/05

Primera jornada de vaga del professorat interí

 

model de carta a entregar a pares i mares

14/10/05

ÚLTIMA HORA
Professorat interí: taxa de temporalitat i accés a la funció pública docent.
Proposta del Ministeri d'Educació presentada a les organitzacions sindicals per a tractar en la Mesa Sectorial d'Educació del dia 19 d'octubre

04/10/05

Convocatòria de mobilitzacions
En lluita per l'accés diferenciat. Convocatòria d'assemblees comarcals

04/10/05

El professorat interí exigeix solucions definitives en la negociació de la Llei d'Educació.
Els sindicats han convocat set jornades de vaga a octubre i novembre.

26/09/05

El professorat interí i la LOE. És el moment de solucions

24/09/05

Tramitació LOE: P. Interí, és el moment de solucions

Comunicat de CGT, CSI-CSIF, FETE-UGT, STEPV i AFID-IGEVA


   

 

30/06/05

Informació per al mes de juliol - 2005

  23/05/05. Convocatòria canvi de província i noves especialitats per a mestres interins. De 24 maig al 9 juny
19/04/05

STEPV-IV critica l'ajornament de les negociacions sobre la millora de les condicions de treball del professorat interí

15/03/05 Reunió de la Mesa Sectorial de 15/03/05 sobre professorat interí
12/03/05

500 persones es concentren reclamant solucions per al p. interí

08/02/05

Sobre l'Oferta Pública d'ocupació
Convocatòria de concentració 12 de març

04/01/05

Nuevos criterios de selección aprobados por el Consejo de Ministros en relación con la Oferta de Empleo de la Administación General del Estado

01/01/05

Informe de l'Oferta Pública d'Ocupació. Valoració STEPV-Iv

25/01/05

Oferta publica d'ocupació, oposicions i negociació d'un nou sistema d'accés. Convocatòria d'assemblees - febrer

20/01/05

STEPV-Iv proposarà mobilitzacions al professorat interí davant l'anunci de convocatòria d'unes 3000 places d'oposició

02/12/04

STEPV-Iv reclama una solució per acabar amb la precarietat del professorat interí

21/09/04

Arts plàstiques i disseny: canvi d’especialitat dels integrants de les borses de treball amb serveis. Fins 27/09

 

Llistat de p. interí convocat als actes d'adjudicació
alfabètic     per ordre

07/07/04

Adscripció interins cossos professors i mestres d'Arts Plàstiques i Disseny a les noves especialitats del Reial Decret 1284/2002.

06/07/04

Comissió de Seguiment de l’Acord d’Interins per tractar la reestructuració de Borses de Treball de les Escoles d’Arts i Superiors de Disseny


22/06/04

Llistat provisional d'integrants de la borsa de treball del cos de mestres
   Veure en aquesta pàgina

Llistat provisional de prof. interí incorporat el curs 03-04 a places d'ensenyament secundari, especialitzat i artístic. Reclamacions, fins l'1 de juliol
   Veure en aquesta pàgina

 
15/06/04 La Direcció General de Personal de la Conselleria d’Educació es nega a millorar les condicions laborals del professorat interí per al proper curs
Proposta completa de millores presentades per STEPV
23/05/04

STEPV contesta las declaraciones del conseller Gonzalez Pons sobre la Oferta de Empleo Público en el sector Docente

19/05/04

Convocatòria per a l'adquisició de noves especialitats en les borses de treball del cos de mestres i modificació de l'apartat relatiu a les províncies

19/05/04

La Conselleria d’Educació es nega a millorar les condicions laborals del professorat interí per al proper curs

15/05/04  

STEPV-IV demana un pacte d’estabilitat que contemple millores laborals per al professorat interí

01/04/04  

Informe de la Mesa sectorial sobre oposicions i OOP
La primera prova de les oposicions serà el 25 de juny

28/02/04  

STEPV-Iv critica l'aprovació per part del Govern Espanyol del nou sistema d'accés a la Funció Pública Docent

 

28/02/2004 (BOE n. 51). Reglament d'ingrés, accesos
R.D. 334/2004, de 27 de febrer, pel que se aprova el Reglament d'ingrés, accesos i adquisició de noves especialitats en els cossos docents que imparteixen els ensenyaments escolars del sistema educatiu i en el Cos d'Inspectors d'Educació. 


29/01/04

Per la millora de l'acord de professorat interí de l'any 1993 assemblea - concentració 9 de febrer 18 hores

14/01/04

Resum del nou RD d'accés elaborat sobre el darrer document presentat pel MECD en el Consell Escolar d'Estat

Proposta de Reial Decret sobre accés - gener 2004  (pdf)

14/01/04

OFERTA D'OCUPACIÓ PÚBLICA i PACTE D'INTERINATGE

9/01/04

Informacions gener. Assemblees 21 al 29

18/12/03

Mesa Sectorial d'Educació de 18 desembre 2003
Oferta Pública d'Ocupació     Pacte d'interins

Per la millora de les condicions laborals, l’estabilitat i l'accés

500 interins i interines s'han concentrat en la Conselleria d'Educació. La vaga convocada per l'STEPV-iv i FETE- UGT ha tingut un seguiment del 75 %.

11/12/03. STEPV-Iv critica al MECD per imposar el Reial Decret sense el suport de cap sindicat
11/12/03. El MECD da por cerrada la negociación de sistema de acceso dando la espalda al profesorado interino

 
10/12/03

Varis centenars de p. interí s'han concentrat a Alacant, Castelló i València convocats per FETE-UGT i STEPV-Iv

02/12/03

Miles de personas piden en Madrid una solución a La inestabilidad del colectivo de docentes interinos

 

 


Convocatòria de Vaga: Per la doble via i l'estabilitat  - Dimarts 2/12    STEPV-Iv   FETE-UGT 

12/11/03

CSI-CSIF, FETE-UGT-PV i STEPV-Iv convoquen una concentració per exigir la doble via i l'estabilitat del professorat interí

11/11/03

Valoración de STEs-Intersindical 

11/11/03

Resum del projecte de reglament 

05/11/03

Negociacions amb el MECD: Convocatòria d'assemblees

31/10/03

El MECD rehúsa regular un acceso diferenciado para el profesorado interino

23/10/03

Els sindicats CSI-CSIF, FETE-UGT-PV i STEPV-Iv rebutgen el nou Reial decret que regula l'accés a la funció pública docent. 

16/10/03

Manifest: La Confederació d’STEs-i davant el projecte de reial decret. ¿Què volem, què necessita el col·lectiu del professorat interí?

13/10/03

Nou projecte de Reial Decret d’ingrés i accés als cossos docents

23/09/03

Notícies i novetats de setembre. 
Convocatòria d'assemblees octubre

18/09/03

Els sindicats CSI-CSIF, FETE-UGT-PV i STEPV-IV demanen solucions reals a la problemàtica del professorat interí

01/08/03

Els sindicats CSI-CSIF, FETE-UGT-PV i STEPV-IV demanen solucions reals a la problemàtica del professorat interí valencià. Els sindicats demanen un pla d'estabilitat i l'accés a la condició de funcionari d'aquest professorat.

Veure: "Plan de estabilidad laboral, promoción profesional y modernización de la administración autonómica"

 
 

CURS 2002/2003

 

CURS 2001/2002

   

CURS 2000/2001

   
   

 

< anar al començament | All-i-Oli | Principal >