Notícies de la Intersindical Valenciana


Moviments socials
Intersindical dóna suport a la Manifestació de la Coordinadora de Col·lectius del Parc Alcosa

dijous 17 novembre 2011 11:57 h | Comenta la noticia

Intersindical Valenciana mostra el seu suport a la mobilització impulsada per la Coordinadora de Col·lectius del Parc Alcosa i a les seues reivindicacions.


Solidaritat
La Confederación Intersindical muestra su apoyo a la huelga general en Italia

dimarts 15 novembre 2011 12:25 h | Comenta la noticia

La Confederación Intersindical muestra su apoyo y solidaridad a la Huelga General del próximo día 17 de noviembre convocada por CUB – Confederazione Unitaria di Base, Confederazione Cobas y Comitato Immigrati in Italia.


Davant la crisi
La Junta de Personal de València rebutja les retallades i s’adhereix a futures mobilitzacions

divendres 11 novembre 2011 11:55 h | Comenta la noticia

Document aprovat en la Junta de Personal dels Serveis Territorials de València.


Partits polítics
Joan Baldoví i la Intersindical analitzen la greu problemàtica de l’atur

dimarts 08 novembre 2011 11:25 h

El cap de llista de la Coalició Compromís-Equo per València, Joan Baldoví, continua la seua ronda d’entrevistes amb entitats, organismes, associacions i sindicats per a conéixer les inquietuds i reivindicacions de la societat valenciana.


Davant la crisi
Intersindical mostra la seua preocupació pel nombre de persones aturades en el País Valencià

divendres 04 novembre 2011 11:21 h | Comenta la noticia

Intersindical Valenciana qualifica com molt preocupants les dades de persones aturades registrades en les oficines d’ocupació que se situa en 530.307, la qual cosa suposa un augment del 5,41% respecte a octubre de l’anys passat i de quasi un punt més respecte a setembre d’enguany. Aquestes dates situen el País Valencià al capdavant de la desocupació estatal, en concret la tercera comunitat autònoma en nombre de persones aturades.


Davant la crisi
Intersindical Valenciana es manifesta contra les retallades

dijous 03 novembre 2011 19:05 h

Una cinquantena de delegades i delegats de la Intersindical Valenciana s’han manifestat pels carrers de la ciutat de València per mostrar el seu rebuig a les retallades en els drets socials i en els pressupostos de la Generalitat Valenciana.


Partits polítics
EUPV-Els Verds i la Intersindical Valenciana incideixen en la lluita contra els retalls

dijous 03 novembre 2011 19:01 h | Comenta la noticia

Membres de la direcció de la Intersindical Valencianaes van reunir el 2 de novembre amb el candidat d’Esquerra Unida-Els Verds al Congrés per València, Ricardo Sixto, amb qui han compartit la preocupació per la crisi econòmica i social.


Eleccions sindicals
Intersindical guanya les eleccions a RTVV

divendres 28 octubre 2011 14:27 h | Comenta la noticia

La Intersindical es converteix en el gran guanyador de les eleccions en duplicar el nombre de vots i delegats i empatar amb CCOO amb 6 representants en el Comité d’Empresa.Els sindicats potenciats per l’empresa, USO i CSIF, es queden amb 3 delegatscadascú. Els 358 vots aconseguits per la Intersindical equivalen aun 27 per cent de tots els vots emesos.


A casa nostra
L’alcalde de Marinaleda visita Intersindical Valenciana

divendres 28 octubre 2011 14:05 h | Comenta la noticia

A proposta de l’Àrea de Moviments Socials de la Intersindical Valenciana, Juan Manuel Sánchez Gordillo, alcalde de Marinaleda, ha visitat la seu d’Intersindical Valenciana i hem tigut ocasió de compartir amb ell una conversa distenguda i interessant sobre l’experiència de colectivització del mitjans de producció al seu poble.


Mesa general de la Funció Pública
Congelació salarial en 2012, promesa de carrera en 2013 i negociació de l’horari

dijous 27 octubre 2011 14:22 h | Comenta la noticia

Dimecres passat, com ja us vam anunciar, es va reunir la Mesa General de Negociació del personal funcionari, estatutari i laboral, per tal de tractar sobre el Capítol I de la Llei de Pressuposts de la Generalitat per a 2012.